Sadiye sonuçtan hiç memnun değil

Pendc Veri Merkezi Fahiş Fiyatlar Ve Usulsüz Faturalar

05 Nisan 2024 22:49

Pendik veri merkezinden kabin kiralama hizmeti aldık ancak bir süredir ciddi sorunlar yaşıyoruz.
1. Kabin içerisinde işlem yapılırken diğer cihazların devre dışı kalması.
2. Yaşanan sorunların dile getirilmesinin ardından tekrarlanması.
3. Aşırı yüksek elektrik kwh ücretlendirilmesi.
4. Teknik personel gerçekten çok yetersiz. Basit birkaç işlemi gerçekleştirmek için bile net bir yanıt alamıyoruz ya da işlem yapılamıyor.
5. Cihaza kvm bağlandığında ekrana görüntü gelmiyor (bu sorun görüşüldü ve bizimle alakalı olmadığı, hatta veri merkezinde aynı sorunları yaşayanların olduğu anlatıldı) ancak görüşme yapıldıktan sonra teknik destek ekibi işlem talep edildiğinde kvm bağlantısı yapılabileceğini söylüyor. Ancak kvm cihazının bozuk olduğunu belirtmemize rağmen işlem yapılamadığı için tekrar veri merkezine gitmek zorunda kalıyoruz.
Bu ve benzeri onlarca sorun yaşandı, inkar edilemez ki hoşgörü ve ilgileri çok üst seviyede. S**** bey'in de elinden gelenin fazlasıyla ilgilendiğini inkar edemeyiz ancak sorunları yaşamaya başladığımız günden bu yana son 10 günde 4 kez şehirlerarası seyahat ederek veri merkezine gitmek zorunda kaldık. Yapılan masraflar, alınan hizmetten ve kabin içerisinde elde edilen gelirden çok daha fazladır.
Bugün yanlış sunucuya yapılan işlem sebebiyle çok sayıda müşterimizin verisi tamamen ulaşılamaz hale gelmiş ve yedeklerden bir gün öncesine döndürülmüştür. Ancak bazı müşterilerimiz bu durumu kabullenmekte zorlanmaktadır.
Yaşadığımız sorunları burada yazarak anlatmak belki firmanın ileride daha farklı konumlara gelmesini olumlu ya da olumsuz olarak etkileyebilir. Ancak biz alınan hizmetten memnun kalamadık ve yaşadığımız mağduriyet sebebiyle Pendik veri merkezinden şikayetçiyiz.

Görsel 1: https://prnt. SC /jajnbxrxs-it
görsel 2: https://prnt. SC/6i8ibcs7rvb2
görsel 3: https://prnt. SC/cxkwot1czoub
görsel 4: https://prnt. SC/nh3o8x2awlk7
görsel 5: https://prnt. SC/z3nv9nzpq8rw

son olarak, hizmetin durdurulması için talepte bulunmuş olmamıza rağmen faturalandırmanın sistemleri tarafından devam ettirildiğini belirtmek isteriz.

Güneş
Güneş

Detaylar faydalı oldu teşekkürler.

Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Keyubu Bağlantı Sorunu Ve Çözüm Yetersizliği

Tunahan