Suleyman sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 08:48

Pazarama alışveriş sitesi, 29 Kasım Pazar günü 5000 TL üzeri alışveriş yapana, Pazarama Tatil'de 6 Aralık'a kadar yapacağı 30000 TL üzeri tatil rezervasyonunda 15000 TL indirim yapacağını paylaştı. Tüm kriterlere uydum, ertesi gün bana kodum SMS ile geldi. Hemen Pazarama Tatil sitesine girerek rezervasyonu yaptım, ödeme sayfasına gidip kuponu kullanmak istedim. Kuponun kotası dolmuş uyarısı geldi. Müşteri hizmetlerine ulaştım, kayıt oluşturuldu, beni arayacaklarını söylediler ama aramadılar. Tekrar ben aradım, sizi arayacağız dediler ama yine aramadılar. Dün mailime Pazarama Destek'ten şöyle bir cevap geldi: "Değerli Müşterimiz, Pazarama’ya göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Kupon kodu kampanyamızın stoklarla sınırlı olması sebebiyle kodlarımız tükenmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz." Pazarama'nın benimle özel paylaştığı kodu anında kullanmama rağmen neden kota bende doldu? Ben bunu hangi zamanda kullanacaktım? Çekiliş mi yapıldı? Kimlere kullandırıldı bu kuponlar? Hiçbir açıklama yok. Ben Tüketici Mahkemesi'ne dava açacağım ama buradan sayenizde Pazarama Destek'ten mantıklı bir cevap bekliyorum, teşekkür ederim.

06 Aralık 2024 13:17 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Bidiriminiz tarafımıza ulaşmış olup yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle Pazarama olarak üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Yaşadığınız durumu çözümleyebilmek için sipariş numaranızı bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Suleyman
Suleyman
06 Aralık 2024 13:21

Merhaba Pazarama dan yaptığım 5 bin tl üzeri sipariş numarası ektedir (767892003 ), bu alışverişi yaptıktan bir gün sonra kod geldi o kodu Pazarama tatil de kullanamadım

Semih sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2024 15:39
"Sorun çözüldü teşekkürler"
Pazarama Tatil'de Kullanılamayan İndirim Kuponu Sorunu

09 Aralık 2024 22:58
Emre sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 04:15
Kupon İndirimi Hüsranı: Beklenmedik Sorunlar
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 10:18
Pazarama İndirim Kuponu Mağduriyeti: Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
Pazarama İndirim Kuponu Mağduriyeti: Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 14:10