Paytr Sanal Pos Üzerinden Hesaba Para Aktarım Sorunu

Paytr Sanal Pos Üzerinden Hesaba Para Aktarım Sorunu
24 Temmuz 2024 03:17

Paytr üzerinden sanal pos ile iş yapıyorum. İşimde para giriş çıkışı 1 gün içerisinde olmak zorunda yoksa iş yapamıyorum. Paytr bana sanal pos için teklif sunduğunda 1 hafta içerisinde paramın hesabıma yatacağı hakkında bir teklif sunmuş ve bende kabul etmişim. Burda haksız olduğumu kabul ediyorum ancak bu konu hakkında müşteri hizmetleriyle görüştüğümde bana bu durumu çözebileceklerini ve size yeni teklifi mail üzerinden atabileceğimizi söylediler. Bende son 4 gündür sürekli bu konuda müşteri hizmetleriyle görüşüyorum ve beni sürekli oyalıyorlar. Bu durum yüzünden iş yapamıyorum. Bana bunu yapamayacaklarını söyleseler ben başka çare bulmaya çalışacağım ama beni sürekli oyalıyorlar. Yardımcı olmaları için buraya yazıyorum kendi müşteri hizmetleri maalesef bizlere yardımcı olmuyor

24 Temmuz 2024 09:18 (Şikayetten 6 saat sonra)

The E. Merhaba, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili konularda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli incelemeyi yaparak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

24 Temmuz 2024 10:39

The E. Merhaba, Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz zaman diliminde ya da varsa alternatif bir numaranızı bizimle paylaştığınızda mesai saatlerimiz(09:00- 18:00) içerisinde sizlere hızla dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

09 Ekim 2024 14:37

15 Haziran 2025 21:22
Yunus sonuçtan çok memnun

Yunus
28 Aralık 2023 10:12
"Şikayetin ertesi günü 1 gün olarak revize ettiler teşekkürler."
Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
06 Eylül 2024 12:59
"Mağduriyet yaşayabilirdim ancak yinede kısa süre içerisinde çözüme kavuştu şikayet oluşturmadan önce müşteri hizmetleri hiç dikkate almıyorlardı telefonu dahi açmıyorlardı sürekli geçiştirmeye çalışıyorlardı net cevaba bile kavuşamamıştım ancak şikayet oluşturduktan sonra sorun kısa süre içerisinde çözüldü teşekkür ederim yinede"
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Paytr Başvuruyu 20 Gündür Sonuçlandırmıyor

Emrah