Tahir sonuçtan hiç memnun değil

Paytr Hesabımdaki Bakiyeyi Ödemiyor.

Tahir
28 Şubat 2024 10:05

Sevgili Paytr Destek Ekibi,

Müşteri numaram 429564, hesabımda karşılaştığım sorunların ayrıntılı bir şekilde değişiklikleri ve çözüm talebinde bulunmak amacıyla kaleme alıyorum. Hesap blokajı ve ödeme transferi ile ilgili yaşanan sorunlar, beni maddi açıdan ve gelişme konusunda olumsuz sorunlar yaşıyorum.

Hesabımdaki 7 günlük blokaj, belirtilen süre sona ermesine rağmen hala devam etmektedir. Bu durum, özellikle belirli bir tarihte hesabıma yatması beklenen paranın gelmemesiyle birleştiğinde ciddi bir endişe yaratmaktadır. Bu gecikmeler nedeniyle maddi planlar altüst olmuş durumda.

Müşteri hizmetleriyle görüşmelerde bildirimleri eksiksiz bir şekilde ilettiğim halde, neden böyle bir gecikme yaşandığına dair yeterli bilgi alamıyorum. Bu durum, iyileşme, iş yapma konusundaki güvenimi sarsmış durumda.

Lütfen, yaşadığım bu aksaklıkları bir an önce çözüme kavuşturun. Hesabımdaki blokajın acil olarak kayıplarını ve kayıtlı tarihte hesabıma yatması gereken paranın en kısa sürede aktarımını rica ediyorum. Ayrıca müşteri hizmetleri ile iletişimde yaşanan aksamaların ve gecikmelerin giderilmesi için gerekli kontroller bekleniyor.

Yaşadığım bu süreçte maddi ve manevi olarak kesintiler yaşadığımı düşünüyorum. Sorunun bozulması incelenerek adil bir çözümünü talep ediyorum.

Saygılarımla,

04 Mart 2024 19:34

Merhaba, 429564 numaralı mağazama ait sanal posumun bağlı olduğu internet sitesi smmzirve.com şu anda teknik bir aksaklık yüzünden kapalı durumda ve sql dosyaları silinmiş durumda olup geri getirme çabalarımızın faydasız olmakla birlikte 04.03.2024 tarihinde talep ettiğim iade yetkisinin verilmesi ancak anladığım kadarıyla internet sitemin (smmzirve.com) kapalı olması sebebiyle iade işlemleri gerçekleştirememekteyim şu anda bekleyen 2 adet itiraz iade işlemim var ve 4 iş günü içerisinde işlemi tamamlamam için müddet biçilmiş. Gereğinin yapılmasını arz ederim ve en kısa sürede geri dönüş sağlanması dileğiyle yaşanan olay doğrultusunda ciddi derecede mağdur olduğumu da eklemek isterim.

04 Mart 2024 14:59

429564 numaralı Paytr mağazanda iade yetkisi talep ediyorum ancak mesai başlangıcından itibaren irtibatta olmama rağmen herhangi bir geri dönüş sağlanmadı. Bir önceki iade yetkisi talebinde 45 dakika gibi kısa sürede işlemi müşteri temsilcisi ile tamamlamama rağmen şu anda [email protected] adresine talep oluşturmamam istendi sürekli "geri dönüş sağlanacaktır" cümlesi ile ertelenmekteyim mağdur durumdayım gereğinin acilen yapılmasını şiddetle talep ediyorum.

Ek
28 Şubat 2024 10:17 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Tahir D. Merhaba, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili konularda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli incelemeyi yaparak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

Berat
Berat

Sevgili Paytr pylr adlı bir siteden alışveriş yaptım ve geri iptal ettim sonra onlarda size yönlendirdi gorm doldurdum sonra e-posta geldi bize dekont atın diye nereden atacağımı bilmiyorum linkteki yer yardımcı olmuyor

Can sonuçtan hiç memnun değil

Yasal Süresi Geçen Ödemelerim Hala Hesabıma Aktarılmadı Çözüm Sunulmuyor

29 Eylül 2025 12:07
yasal-suresi-gecen-odemelerim-hala-hesabima-aktarilmadi-cozum-sunulmuyor-1.jpg
Efe sonuçtan hiç memnun değil

PayTR'dan Uzun Süredir Ödeme Alamıyorum, Destek Yetersiz

10 Ekim 2025 19:04