20 Aralık 2024 20:29

Paycell'den aldığım hediye puanlarımla aldığım internet hediyesi gelmiyor. Bunun düzelmesini istiyorum. Neden gelmedi anlamadım. Puanlarla aldım hediyeyi ama gelmiyor. Yardım ederseniz sevinirim. İnşallah çözüme ulaşır. Tekrar puanla almak istiyorum ama puanlar boşa gidiyor.

21 Aralık 2024 14:49

Payceldeki puanlarımla hediye İnternet almak istedim ve şikayet vara yazdım bugün bana siz o hediyeyi kullanmış siniz yüklenmiş gibi mesaj yanıt vermişler pardon da gözünuzmu kör acaba ekran görüntüsü aldım aldığım hediyeler kim ne GB isterden aldığım hediyeler tarihi tarihine belli yalan yanıt vererek sadece başkalarını kandırırsınız Allah siz ve ben neyin ne olduğunu biliyoruz buradaki yorumu gören arkadaşlarım inanmayınız ben görüntüleri atacağım zaten kanıtıyla en azından insanları kandırman. Aldığım hediyeler nereden gelmiş bakın bakalım dün ve bugün Paycell puanlarını kullandım internet nerede gelmiş olsa tarihi dolmadan sayfadan gitmiyor

20 Aralık 2024 20:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

21 Aralık 2024 13:57

Değerli Müşterimiz, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

21 Aralık 2024 14:50
hediye-puanlarla-alinan-internet-paketi-sorunu-5.jpg
hediye-puanlarla-alinan-internet-paketi-sorunu-3.jpg
hediye-puanlarla-alinan-internet-paketi-sorunu-2.jpg
hediye-puanlarla-alinan-internet-paketi-sorunu-1.jpg

İnsanları kandırmanız iki bin puan harcadım ben mi körüm nerede internet Allah'tan korkun

Muhammed
07 Şubat 2024 14:31