Feride sonuçtan hiç memnun değil

PaulMark Kargoya Verilmeyen Ürün

PaulMark Kargoya Verilmeyen Ürün
Feride
15 Nisan 2023 11:57

Paul Mark ın kendi sitesinde 3 Nisan 2023 te 4 adet ürün aldım. Ürünlerin ikisi gönderildi ikisi gönderilmedi. Sipariş numaram 5633378. Defalarca müşteri hizmetleri ile görüştüm. Her birinden beni yanlış yönlendirdiler. Kargoya verildi dediler kargo takip numarası verdiler. Ama teslim edilen ürünlerin kargo takip numarası vermişler. Pazartesi aradığımda bugün verilecek, çarşamba aradığımda çarşamba verilecek diye oyaladılar. En son bir kargo takip numarası verdiler. MNG Kargo'dan takip ettiğimde ürün hazırlanıyor kısmında duruyor. MNG yi aradığımda "firma ürünü henüz teslim etmemiş" cevabı alıyor. Paul Mark ı aradığımda "teslim etmesek kargo takip numarasını nasıl verebiliriz" GİB gayet yakışıksız bir cevap alıyorum. Üstelik MNG ile yaptığım görüşmeyi anlatmama rağmen. Gelen 2 ürünün birini iade ettim. Onunda henüz ücreti yatmadı. Ve ben bu işin peşini bırakmayacağım bilginiz olsun. Tüketici Hakları mahkeme ne gerekiyorsa yapacağım. Herkes görsün okusun diye yazıyorum.

profile profile profile
15 Şubat 2024 13:07 (Şikayetten 10 ay sonra)

Değerli Müşterimiz ; Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı üzgünüz. Konu, ilgili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla, Paulmark Müşteri Hizmetleri

Emine
Emine

Dört gün önce bir ürün aldım sayfanızdan bana herhangi bir bilgilendirme mesajı gelmedi kargoya verildiğine dair sayfanızda 9-12 Nisan tarihlerinde kargoya verilecek yazıyordu

03 Nisan 2025 19:44
Geciken Siparişler Doğum Günü Hediyesini Tehlikeye Atıyor