Eren sonuçtan hiç memnun değil

Passolig Vizeleme Parasını Almasına Rağmen Süreyi Uzatmadı!

07 Ağustos 2024 14:52

Passolig vizeme işlemi için 27.06.2024 tarihinde mobil uygulamadan ödemesini yapıp bir yıl uzattım. Fakat bu süre hem uygulamada hem de internet tarayıcısında uzatılmış olarak gözükmedi. Konu ile ilgili müşteri hizmetlerini yaklaşık 40 kere arayıp şikayet kaydı oluşturdum. Kendi sistemlerinde sürenin uzatıldığını görmelerine rağmen sisteme yansımadığı için bir türlü bilet alamadım. Peşin olarak aldıkları vizeleme ücreti ve her biletten kesinti yapan firma iş hizmete geldiğimde kocaman bir sıfır. 3 aydır paramı almalarına rağmen hala çözemediler sorunu. Her aradığımda ilgileniyoruz çözüyoruz diye beni oyalıyorlar. Müşteri hizmetleri ve teknik departmanları maalesef kocaman bir hayal kırıklığı. Tüm futbol severlerin onlara olan mecburluğunun firmayı inanılmaz bir rehavete ve rahatlığa sokmuş. Hizmet sıfır.

07 Ağustos 2024 14:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Eren
Eren
07 Ağustos 2024 16:42
passolig-vizeleme-parasini-almasina-ragmen-sureyi-uzatmadi-1.jpg

Merhaba ; Yaklaşık 3 aydır çözülmeyen şikayetim için bugün sorununuz çözülmüştür şeklinde gelen SMS ile mutlu olmuştum. Fakat sistemden tekrar girip kontrol ettiğimde sorunun çözülmediğini ve devam ettiğini gördüm. Tekrar sorunum çözülmedi diye bir şikayet kaydı oluşturup, aldığım hata mesajını iletişim kanalından sisteme yükledim. Artık çektirdiğiniz sorunların bir an evvel çözmenizi bekliyorum!

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 15:12

13 Ocak 2025 11:17