Hümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Passolig Tarafsız Kart Yerine Taraf Seçmek İstiyorum

Passolig Tarafsız Kart Yerine Taraf Seçmek İstiyorum
09 Ağustos 2024 13:15

Merhaba,
Bu yıl temmuzun ortasında 5-6 yıldır kullanmadığım ve aktif olmayan Passolig kartımın e-bilet süresini 1 yıl uzattım. Kartıma herhangi bir taraftar kartı değil. Bugün FB -Adana Demirspor maçına bilet almaya çalıştığımda ekran fotoğrafını eklediğim hatayı aldım. Sahip olduğum takım logolu kartımdan dolayı bu kategoriden bilet almamın kısıtlı olduğu bilgisini verdi. Passolig müşteri temsilcisiyle iletişime geçtiğimde (0850 724 33 44 numara ile) kartımın FB taraftar kartı olmadığı için maç saatine 24 saat kala bilet alımına açılacağını söyledi. 24 saat kala maç bileti bulmak mümkün olmuyor ve ben FB taraftarı olarak FB dışında başka bir kulübün maçına gitmeyeceğim. E-bilet süremi uzatırken bu bilgiye sahip olmadığım için yeni taraftar kart başvurusu yapmak yerine mevcut kartımın süresini uzatmış oldum. Kartımın taraftar karta dönüştürülmesi talebinde bulundum ancak müşteri temsilcisi bunun mümkün olmadığını söyledi. Para verip yenilediğim kartı 1 yıl boyunca kullanamayacağım. Yenilememin üzerinden 15 günden fazla geçtiği için iade işlemi yapamadıklarını ve iletişim formu doldurmamı istediler. Bunun için mevcut kartımın iptalini ve para iadesi talep ediyorum. Para iadesinden sonra taraftar karta başvurup tuttuğum takımın maçlarına bilet alabilmek istiyorum. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum.

09 Ağustos 2024 13:36 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Arife sonuçtan hiç memnun değil

Passolig E-bilet Süresini Uzattım Tekrar Uzatma İsteniyor

passolig-kartim-aktif-olmasina-ragmen-bilet-alamiyorum-2.jpg
passolig-kartim-aktif-olmasina-ragmen-bilet-alamiyorum-1.jpg
Fury sonuçtan çok memnun

10 Mayıs 2024 00:09
"Teşekkürler sorunum kısa zamanda çözüldü"

18 Ocak 2025 13:56

Passo Taraftar Kategorileri