Çağrı sonuçtan çok memnun

Paşabahçe Storemax Cam Peynir Saklama Kabı Ömürlük Aç-kapa Kapak Yırtıldı!

18 Haziran 2023 10:18
Çağrı'nın Teşekkür Mesajı
“Yeni ürün yollandı. Teşekkürler Paşabahçe :)”

Paşabahçe'den cam peynir saklama kabı olan Storemax aldım. Ürünün üstünde ömürlük aç-kapa kapak yazıyor. Yani Paşabahçe firması kapağa sınırsız açıp kapatabilirsiniz diye garanti veriyor. Arandan birkaç yıl geçti. Yeşil plastik kapak aç-kapdan dolayı deforme oldu ve yırtıldı. Buradan Paşabahçe kalite kontrol müdürünü ve çalışanlarına selamlarımı yolluyorum...

Daha sonra cam ve kapağın fotoğrafını çektim [email protected] durumu anlatım sadece "ömürlük kapak" diye yazdıkları kapağı göndermelerini istedim. Camı istemedim. Paşabahçe ne dese beğenirsiniz? Üretimi durdurduk, bize yırtık kapağınızı gönderin, eğer haklıysanız size başka ürün göndereceğiz dediler. Eğer haklı değilsem ürünün kargo ücreti benden olacakmış. Ürün kargoda kaybolursa ve zarar görürse onlar değil ben uğraşacakmışım. Müşteriyi yıldırmak için bir sürü bahaneler. Dedim ki her şey olumlu gerçekleşti ve ürünün hatasını kabul edildiğinde bana niye orijinal kapağımı vermiyorsunuz? Ticaret kanuna göre belli süre yedek parçasını bulundurmak zorundasınız. Yaptıkları yasal değil!

Benzer ürün dahi veremezsiniz. Cevap bile vermediler eğer haklı görülürsem daha küçük bir peynir kabı vereceklerini ilettiler.

18 Haziran 2023 10:28 (Şikayetten 10 dakika sonra)
22 Haziran 2023 23:12

Hala fabrikadan veya bayiden bir adet kapağı bulamadılar. Yazıklar olsun. Paşabahçe'den uzak durun!

15 Temmuz 2023 18:29

Yeni ürün yollandı. Teşekkürler Paşabahçe :)

Paşabahçe Storemax Kırılan Kapak Garanti Kapsamına Girmiyor

25 Aralık 2023 15:45
Paşabahçe Storemax Kırılan Kapak Garanti Kapsamına Girmiyor
Halise sonuçtan çok memnun

31 Mayıs 2023 02:13
"Teşekkürler Paşabahçe ailesi özelikle ilgili olan müşteri hizmetleri bayan arkadaşa çok teşekkür ederim ürün kapağı stokta olmadığı için bana başka bir ürün göndermek istediler fakat ben kabul etmedim daha sonra üretime geçtiklerinde yardımcı olacaklarını söylediler"
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Paşabahçe Storemax Kapak Deforme Old

İbrahim