Asiye sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 13:44

Paşabahçe Tuzla mağazasından aldığım ve en pahalı ürünler arasında yer alan Zeyrek tavlasında kullanıcıya bağlı olmayan hasarlar (tavla cam zemini altındaki metalin kararması, sırt menteşelerinin ayrılması ve kapaklarında oluşan renk farklarını) tespit etmem üzerine bu tespitlerimin giderilmesi amacı ile ilgili ürünü 02.07.2024 tarihinde Tuzla mağazasına teslim ettim.
Sonra gittiğimde şikayetlerimin giderilmediği, yaptık diye anlatılanın ise; sıradan bir yapıştırıcı ile yapılan basit bir yapıştırma olduğunu gördüm.
Koleksiyon amaçlı satın aldığım bu üründe dışarıdan ( kullanıcı tarafından ) müdahale edilemeyen bu eksiklikler beni bu ayıplı ürünü evimde sergilememi engelleyecektir.
Bu gerekçeler ile götürdüğüm ancak alelade bir yapıştırma dışında herhangi bir düzelme olmayan ürün için bu kez müşteri ilişkilerine müracaat ettim. Gelen cevap aynen;
"Talebiniz üzerine ek yerinden ayrılan *Zeyrek Cam Tavla* ürününüz onarılmıştır. Altın yaldız kaplama ürünlerimiz zaman içinde renkleri koyulaşarak (kararır) ve ilk günkü parlaklığını kaybedebilir. Bu görüntü altın yaldızlı ürünlerin yaşını ve değerliliğini göstermektedir. Dolayısıyla ilk günkü parlaklığı sağlamak mümkün değildir. Ürünlerin kullanıma bağlı kararması bir arıza değildir. Zamanla oluşan kararmanın rengi, tonu, oluşma süresi standart olmayıp her ürün için farklı şekilde ve derecede oluşmaktadır.
Bu açıklamalar ışığında, ürününüzün temizletilmesi ve/veya parlatılması talebinizi üzülerek yerine getiremeyeceğimizi bilgilerinize sunar, şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz." şeklindedir.
Buradaki hangi yanlıştan başlayacağımı bilemedim.
1- Altın kararır mı? Kararırsa, diğer ana parça neden kararmamıştı?
2- Parlaklıktan ve temizlikten kim bahsetmiştir?
3-Cam kaplamanın altına girip metali nasıl karartabiliriz?
4- Kullanmadığımızı beyan ettik. Kullanıma bağlı olduğunu nasıl ve hangi gerekçelerle tespit etmişlerdir?
5- Bir koleksiyon ürün bu kadar kısa zamanda bu defoları veriyorsa, nasıl bir koleksiyondur?
6- Eğer bahsedilen olumsuzluklar normal ise, neden sertifika yazısında belirtilmemiştir?
7- Yine bu normal bir durum ise, kendilerine daha önce teklif ettiğim gibi, bendeki bu ürünü kendi mağazalarında değerlenmiş ürün olarak satışta sergilemek isterler mi? Değerlenmiş ya!
Yıllar boyunca müşterisi olduğum ve 'güven' satan bu firma, sıradan bir firma gibi kolaylığa kaçarak neden müşterisini suçlamaktadır?

08 Ağustos 2024 13:51 (Şikayetten 7 dakika sonra)
Asiye
Asiye
08 Ağustos 2024 14:05

Yapay zeka cevabını cevap olarak kabul etmemekteyim.

Nermin sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 21:42

31 Ekim 2023 17:57

11 Ocak 2024 13:44
Paşabahçe Kalitesiz Ürün Hayal Kırıklığı Yarattı
Nilhan sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 11:51

02 Şubat 2025 21:29