Esra sonuçtan çok memnun

Paşabahçe 8lt Harvest Cam Kavanoz Kapakları

Paşabahçe 8lt Harvest Cam Kavanoz Kapakları
07 Ekim 2023 13:41
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Paşabahçe müşteri temsilcisine göstermiş olduğu nezaket, konuyu olumlu sonuçlanması hususundaki doğru soru ve cevapları, kırık olan kapak ve alt plastiğin gönderimi sağlaması hususunda çok teşekkür ederim. Ayrıca WWW. Şikayetvar.com sayfası çalışanlarına şükranlar.”

Paşabahçe 8lt Harvest cam kavanozum var ve kapağı 4 ay önce kırıldı. Her yerde aramam rağmen bir türlü bulamıyorum. Paşabahçe Harvest yedek kavanoz kapakları üretmiyor mu acaba. Bu kadar sevdiğimiz bir firmanın eksikliği olmaması gerek. Gerçekten çok severek kullandığımız ürünler bu tür minik eksikleri olmasa harika olurdu.

07 Ekim 2023 14:13 (Şikayetten 31 dakika sonra)
09 Ekim 2023 16:25

Henüz kimse aramadı.

11 Ekim 2023 10:37

Paşabahçe müşteri temsilcisi ile görüştük. Adres bilgilerimi paylaştım bana kapağı göndereceklerini ilettiler. Çok teşekkür ederim hem Paşabahçe hem de Şikayetvar sayfasına.

16 Ekim 2023 12:18

29 Kasım 2024 23:00
Maide sonuçtan çok memnun

Paşabahçe Harvest Kavanoz Kapağı Sorunu

02 Ağustos 2024 22:01
"Paşabahçe müşteri hizmetleri mail yolu ile benimle iletişime geçti, adres bilgilerimi istedi. Birkaç gün sonra içerisinde yeni kapak bulunan kargom geldi. İlgilerinden ve hızlı çözümlerinden ötürü Paşabahçe'ye çok teşekkür ediyorum."
Paşabahçe Harvest Kavanoz Kapağı Sorunu
Nazlı sonuçtan çok memnun

21 Ekim 2023 22:19
"Her şey için teşekkür ederim sorunum çözüldü çok ilgilendiler bu konuyla yeni kapak gönderimi sağladılar iyi ki Paşabahçe"

03 Ekim 2024 12:19
Gozde sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2025 15:59