16 Mayıs 2024 22:49

Hayatımda bu kadar olumsuz bir deneyim yaşadığım bir işletmeyle karşılaşmadım. Bir hafta öncesinde belirttiğimiz ve fotoğrafını gönderdiğimiz pastayı sipariş ettik. Saat 12.00'de teslim alabileceğimiz söylendi. Ancak 14.00'de pastaneye gittiğimizde, siparişimizin unutulduğunu ve bir saat beklememiz gerektiğini belirttiler. Pasta nihayet geldiğinde, gönderdiğimiz fotoğrafla hiçbir benzerlik taşımadığını gördük ve pastanın aynı şekilde yapılacağına dair mesajlaşmalarımız vardı. Pastanın geç gelmesi ve beklentilerimizi karşılamaması nedeniyle daha az ücret talep ettik. Ancak işletme sahibiyle görüşme talebimiz reddedildi ve ödeme yapmamamız durumunda pastayı alamayacağımızı belirttiler. İşletmede bulunan bazı çalışanların tutumu ve müşteri hizmetleri konusundaki yaklaşımları da maalesef tatmin edici değildi. Organizasyonumuz için pastaya ihtiyacımız olduğundan mecburen satın almak zorunda kaldık. Daha önceki yorumlara baktığımda, birçok kişinin de benzer olumsuz deneyimler yaşadığını gördüm. İşletmecilik ve müşteri memnuniyeti konusunda eksiklikler olduğunu düşünüyorum ve bu deneyimimden dolayı işletmeyi önermiyorum. Daha iyi hizmet sunabilecek alternatifler araştırılabilir.

12 Mart 2024 12:12

Doğum Günü Organizasyonunda Büyük Hayal Kırıklığı

10 Temmuz 2025 12:55
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Mabeyn Köşkü Kalitesiz Hizmeti

25 Haziran 2024 08:49