Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Kahramanmaraş Parla Temizlik Şirketi Şikayeti

17 Kasım 2024 19:14

Kahramanmaraş Onikişubat'a bağlı parla temizlik şirketini çağırdım inşaat sonrası temizlik için saat 08:20 de başladılar,19:30 da bitti.

Ancak 4 kadın gelecek dedi şirket 3 bayan çalışan geldi. Banyo ve tuvalet dolaplarımı su dökerek yıkamışlar, dolaplarım su almış, kapı kolları ve prizleri üzerindeki boya kalıntıları duruyor, yerde boya kalıntıları var, kapı arkaları silinmemiş, mutfak dolabını tellemişler boyası kazınmış.

Çok kötü bir şirket 6 bin tl de para aldılar. 1 kuruş hak etmediler helal değil kazandıkları.

Ayşe hanım 3 kuruş para verip insanları satın alabileceğinizi düşünenlerdensiniz herhalde. İş geç bitebilir benim evi de temizlediler ve aksam 10 da bitti çünkü robot değil onlarda insan. Eksikler illa ki olabilir söylersiniz tekrar kontroll edilip temizlikçi gönderirler. Şahsen biz de öyle oldu. Biraz insanlık ve anlayış lütfen

Ayşe
Ayşe

Kimin ağzıyla konuşuyorsunuz bana satın almak ne alaka yaptıkları işi düzgün yapsınlar başaka bir şey istemedik onları savunduğunuza göre tanıyorsunuz ben anladım anlayacağımı böyle insanları düzgün gösteremezsiniz adamlara söyledim olmayan yerleri saat geç oldu deyip çalışanları götürdü gittikten sonra rezil temizlikleri ortaya çıktı ama geç oldu bir daha asla aramam kimseye de önermeyeceğim. Siz memnunsanız bir şey diyemem bir daha çağırın madalya verin.

Hale sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 13:21

Ankara Dolunay Temizlik Evi Yalandan Temizleyip Gittiler