Sibel sonuçtan çok memnun

Parex Wondero Mop İçin Yedek Sap Bulunamıyor
Sibel
27 Aralık 2024 22:30
Sibel'in Teşekkür Mesajı
“Desteğiniz ve geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Sorunum hızlı bir şekilde giderilmiştir”

Merhaba Parex wondero mob satın aldım çok da memnunum severek kullanıyorum fakat mop'un sapı kırıldı ve araştırdım hiçbir yerde yedek sap bulamıyorum. Keşke mop'un satıldığı gibi yedek sapta satılsa. Yani bir sap yüzünden şu an mopu kullanamıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Geri dönüş yapmanızı rica ederim.

03 Ocak 11:03 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

03 Ocak 11:07

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

Sibel
03 Ocak 11:09

Döne sonuçtan çok memnun

Döne
26 Kasım 2024 11:35
"Şikayetim dün iletilmişti bugün çözümlendi ve kargolandı. Bu kadar kısa sürede dönüş yapmaları ve çözüm odaklı olmaları çok güzel. Parex kalitesinin arkasında durdu. Teşekkürler..."
Mehmet sonuçtan çok memnun

09 Ocak 00:14
"Hızlı dönüş ve sorununun çözümünden dolayı teşekkürler."

Ayda
10 Mart 2024 23:51
Aslı sonuçtan çok memnun

Aslı
17 Mart 2024 14:28
"Merhaba Öncelikle çok teşekkür ederim bu kadar çabuk geri dönüş hiç tahmin etmemiştim emeğinize sağlık Tekrar teşekkürler"