Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Parça Dolu Stok Bilgisi Ve Firmanın İlgisizliği

30 Temmuz 2024 14:19

Aracıma conta sipariş etmek istedim. WhatsApp'tan parçayı sorduğumda yok dedi. Linkini gönderdim, bakmaya tenezzül etmeyip 'yok, görmüyor musun, stokta yok yazıyor' dedi. Halbuki stokta gözüküyor. Parçayı sipariş sayfasına girdim, sipariş ettim.

Siparişi gördü. 'ödemenizi yaptıktan sonra 3 iş günü içerisinde göndeririz' dedi. Aracım sanayide bekliyor, 'bugün gönderemez misiniz? ' dediğim halde aynı cevabı verdi. İlgisiz, esnaflığa yakışmayan tavırlar. Kesinlikle güvenilir değil.

Elinde hangi parça olup olmadığını bile bilmiyor. Bir sıkıntı olsa arkasında duracağını sanmıyorum.

30 Temmuz 2024 14:26 (Şikayetten 7 dakika sonra)
31 Temmuz 2024 11:02

Tenezzül edip linklere bakmış olsanız farklı ürün sorduğumu anlardınız. Sahte sipariş vermedim. Aracım sanayide parça bekliyor sizin belirsiz 3 gününüzü beklemediğim için, başka işiyle ilgili birinden rica ederek bugün kargoya verdirttim. Sağ olsun halden anlıyorlar. Zaten yazmış olduğunuz cevap bile esnaflığa yakışmaz! Sanayide aracı bekleyen adama belirsiz 3 gün sunulmaz. 6-7 parça sipariş verdim. Sadece sizden duydum. Diyorsunuz ki kafama göre 3 gün içerisinde gönderirim işine gelirse diyorsunuz! Daha kargolama yaparken mağdur ediyorsunuz! Geri kalanı düşünemiyorum bile parça değişimi olsa keyfinize göre 1 hafta sürecek böyle bir izleniminiz var! Ayrıca müşteri her zaman haklıdır! Bende esnafım kimse müşteriyle nasıl konuşulacağını öğretmemiş. Çevremizde o kadar bol ki sizlerden. Para verip sizi çekmektense siparişi iptal ettim ve herkesi de bu platform aracılığı ile uyarmış oluyorum.

31 Temmuz 2024 11:15
31 Temmuz 2024 11:37

Halen Sahte sipariş diyerek yaptığınıza kılıf uyduruyorsunuz. Kusura bakmayın bile halen demiyorsunuz. Yazışmalar ortada. İnsanlar karar verir merak etmeyin

Vural
Vural

Parçadolu sipariş ededeceklerim vardı. Sağ ol Ahmet kardeşim uyardığın için teşekkür ederim arkadaşım. Bu tür esnafların ifşa edilmesi mağduriyet yaşanmaması adına çok önemli. Çok geçmiş olsun tekrar. Şikayetvar sitesi size de ayrıca teşekkür ediyorum.

05 Eylül 2023 12:10
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2025 14:17

18 Aralık 2024 11:30