Param Anonim Hesap Saçmalığı

Serdar
07 Ağustos 2023 15:47

Param hesabıma para yükledim ama para uygulamanın oluşturduğu anon, m hesaba yüklenmiş benim haberim olmadan anonim hesap açılmış yüklediğim tutarda o hesaba yüklenmiş saçmalığın dik alası. Daha sonrasında Kendi kartlarım arası havale yapmak istediğimde "hesabı yükseltmeden yapamazsın" uyarısı alıyorum (kişisel hesabımı yükseltebilmek için tam 2 gün uğraştım zaten anonim hesaba da yükseltme yapacakmışım zaten ikisi de aynı hesap içinde neyin yükseltmesi tam saçmalık! ), müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor. Paramı geri alabilmem için ya hesabı yükseltmem lazım (çıktı almalı, ıslak imzalı uğraşlar) ya da iptal için form oluşturup mail atmam lazımmış (formu da internetten bulacakmışım, bastıracakmış ım ıslak imza atacakmışım). Yıl 2023 kendi paramı rızam olmadan adıma açılan bir karttan kendim açtığım diğer karta aktaramıyorum. Müşteri hizmetleri ne şikayet kaydı oluşturuyor ne işlemle ilgili yardımcı oluyor. Parama el koyduğunuz için teşekkür ederim, milenyum çağında kırtasiyeden çıktı alıp kendi paramı sizlerden talep edeceğim.

İlayda
25 Temmuz 2023 21:57