Papara Para Olan Hesabımın Onayı Verilmiyor!

24 Mayıs 2023 00:41

Kendi ismime ve t. C. Kimlik numarama hesap onayı alamadım. Bu numara zaten var seklinde hata vermektedir.
Hesap onayı kısmında t. C.'yi ve telefonu doğru girsem de her seferinde birinin yanlış olduğunu hata verdiğini söyledi, sonrasında Papara desteğe mail attım ve bazı istenen belge ve fotoğrafları tam şekilde ilettim yaptıkları geri dönüşte hesabın kalıcı kapatıldığı söyledi aradığımda ise bir şey yapılamayacağı söylendi. Kızımın hesabini onaylamak için kendi hesabımı onaylamaya çalışıyorum ama olmuyor.
Destek ekibinin tavsiyesi üzerine esim üzerinden hesap almayı denedik fakat yine hata verdi ve Papara desteğe ulaşmam söylendi yine yardim yapılmadı ve sonuca varmadı. Kızımın hesabında para mevcut ve bu onay işlemi yüzünden para çekilememektedir.
Uzun suredir uğraşmaktayım ve destek ekibi yardim etmemektedir. Hesaplar hiçbir şekilde kullanılamamaktadır.
Lütfen bu problemle ilgili acil olarak net bir şekilde yardim edin ve otomatik bir yanıt eklemeyiniz.

24 Mayıs 2023 01:04 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ile ilgili sizlere Papara hesabınıza kayıtlı e-posta adresiniz üzerinden detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır. Sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla. Papara Destek Ekibi

Gul
25 Mayıs 2023 12:31

Merhaba Bilgi e-mail'iniz tarafımıza ulaşmamıştır. Destek yardim etmemektedir

Batuhan sonuçtan çok memnun

Batuhan
01 Ağustos 2024 13:48
"Vaktinizi ayırdığınız ve beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim"
Arda sonuçtan çok memnun

30 Kasım 2023 16:40