Murat sonuçtan hiç memnun değil

Papara Kartımı Başkası Mı Kullanıyor?

Papara Kartımı Başkası Mı Kullanıyor?
10 Haziran 2024 14:01

Papara hesabımı yaklaşık 1 yıldır aktif olarak kullanmıyorum. Fakat, son 2 3 aydır hesabınızda yeterli tutar olmadığı için işlem gerçekleştirilemedi ya da iade şu kadar tuttu gibi mesajlar geliyor. Bununla ilgili sizleri arıyorum fakat cumartesi günü 15 dakika beklememe rağmen kimse açmadı. Bu konuda geri dönüş rica ediyorum. Ya kartıma biri girmeye çalışıyor ya da hesaplar karıştı. Fakat size ulaşamıyorum.

10 Temmuz 2024 13:31

Hesabı benim yerime başka biri kullandığına dair şikayetimiz 10 Haziran'da dile getirmiştim ve suçun sanki biz de olduğunu yansıtan güzel bir cevap yazmıştınız. Fakat dün gece gelen mesajı tekrar paylaşıyorum. Evimde otururken böyle bir mesaj geliyor;

Hesap bakiyen yetersiz olduğu için sonu 3455 ile biten kartınla 344,35 TL tutarlı working live w işlemin gerçekleştirilemedi. Hemen para yatır, ödemelerin aksamasın! B356

sizce de bir tuhaflık ve gariplik yok mu? Başka hesaplarda mı kullanılıyor bu şekilde?

Güvenlik zafiyetini araştırmanızı ve gereğinin yapılmasını rica edeceğim. Aksi takdirde hukuksal olarak bu sorunu çözmeye çalışacağım.

10 Haziran 2024 17:41 (Şikayetten 3 saat sonra)
10 Haziran 2024 17:59

Cevabınız için teşekkür ederim fakat harcama hareketlerine bakıldığında 8 Haziran'da bir benzinlik istasyonu ismi yazıyor. Ben burasını bilmiyorum bile. Sizin destek ekibiniz mail atıyor fakat sisteme kayıt ettiyseniz vs diyor. Hangi sistem olduğunu söylemiyor. Bu kadar güzel yazıyorsunuz şu madde vs. Diye ama destek talebindeki mailiniz hiç müşteri odaklı değil. Çağrı merkezimizde dahi biri aramıyor yardımcı olalım diye.

Serdar
29 Eylül 2023 18:49
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2025 17:55

03 Temmuz 2025 23:58