Papara Hastane Şoför İş İlanı Başvurusuyla İlgili Sorun

Kahraman
29 Ağustos 2023 16:35

İnternetten Jooble iş ilanları üzerinden hastane şoför iş ilanına başvurdum. WP üzerinden 0553****67** numara ile mesaj atılıp formda vermiş olduğum IBAN'a para atıldı ve Papara IBAN'ı verilerek atılan mevcut para geri istenildi. Sizleri h** sağlık ve danışmanlık kurumundan iş başvurunuz için iletişime geçiyoruz. Sizin ön başvurunuz onaylandı. Başvurunuzu tamamlaman gerekiyor. Kısa bir işleminiz var. Müsait misiniz? Maaş hesabı tanımlamak, sahte başvuruları önlemek ve başvurunuzun kontrolü için vermiş olduğunuz hesabınıza 105 TL ücret gönderildi. Kontrol eder misiniz. Geldi mi? Diyerek iletişime geçtiler üzerinden de şu mesajı aldım.

Merhaba, sizlere kariyer ve Jooble üzerinden yapmış olduğunuz iş başvurusu sonucunda dönüş yapmış bulunmaktayız. Hastane şoför başvurunuzun devamını web sitemizdeki başvuru formundan tamamlamanız gerekmektedir. Başvuru formu başvuru formu doldurdum ve formda kişisel bilgilerim (t. C. Kimlik numaram, IBAN, ad-soyad, adres, tel no) mevcuttur. Adıma açılmış veya açılacak kredi başvuru senet çek kimlik para ve benzeri şirket borçlarından benim bilgim yoktur. Hiçbir onayım da yoktur. Bu durumda Jooble iş ilanları sayfası suçludur mesuliyeti hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Hiçbir hükmü kabul etmiyorum ve benim bilgim yoktur. Yetkililerin bir çözüm bulmasını istiyorum. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Üzerime açılacak suç ifadesi içeren hiçbir işlemlerden ben sorumlu değilim. Şahsım adına hiçbir başvuru ve malı hükümler gayri kanunidir ve kabul etmiyorum. Gereğinin yapılmasını tüm kamu ve kuruluşlardan arz ederim.

29 Ağustos 2023 16:40 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili sizlere e-posta adresiniz üzerinden detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca belirtmek isteriz ki Papara, 6493 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş lisanslı bir elektronik para kuruluşudur ve faaliyetlerini T.C. Merkez Bankası denetiminde yürütmektedir. Papara’da hesap açma sürecinde, kişinin kimlik belgesinde bulunan bilgiler dikkate alınmakta, bu kapsamda kişinin fotoğraflı kimlik belgesinin görüntüsü uygulamaya yüklenmekte ve temin edilen bilgilerin doğruluğu resmi kuruluşlardan teyit edilmektedir. Ayrıca hesap açtıktan sonra kötü niyetli kullanımı önlemek amacıyla hesap açan kişinin en az bir kere kendisine ait bir banka hesabından Papara hesabına para yatırmak için Papara Elektronik Para A.Ş.’ye ait bir IBAN’a havale yapması gerekmektedir. Bu sayede hesap açan kişinin kendisine ait banka hesabından para transferi yapması sağlanarak, o kişinin kendi namına bir hesap açtığı teyit edilmektedir. Bununla birlikte paylaşmış olduğunuz konuda doğan olumsuzlukları engellemek adına düzenli ve sabit uyarılarımızı tekrar etmek isteriz; • Kimlik bilgileriniz, • Şifreleriniz, • Telefon numaralarınız, • Finansal bilgileriniz ve benzeri diğer kişisel verilerinizi kendi güvenliğiniz için üçüncü kişilerle paylaşmamalısınız. Üçüncü kişiler tarafından kullanıldığı tespit edilen Papara hesapları kalıcı olarak kapatılmaktadır. Saygılarımızla. Papara Destek Ekibi

Berkan
12 Eylül 2023 03:18