Pandora Mücevher İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Pandora Mücevher İlgisiz Müşteri Hizmetleri
09 Kasım 2023 14:27

tr.pandora.net sitesinden 30.10.2023 tarihinde bileklik siparişi verdik. Sipariş adresini hatalı girdiğimizi ve değişmemiz gerektiğini e-posta yoluyla bildirdiler. Bunun üzerine doğru adresi yazıp göndermemize rağmen ne bize dönüş yapıldı ne de kargo elimize ulaştı. Böyle ilgisiz böyle sorumsuz bir satıcı ben hayatımda görmedim. Ulaşmak istiyoruz e posta yoluyla yazın deniliyor. Yazıyoruz cevap veren yok ürünü iptal etmek istiyoruz ama şu an muhatap kimseyi bulamıyoruz.

09 Kasım 2023 14:12

tr.pandora.net sitesinden 30.10.2023 tarihinde bileklik siparişi verdik sipariş adresini hatalı girdiğimizi ve değişmemiz gerektiğini e-posta yoluyla bildirdiler bunun üzerine doğru adresi yazıp göndermemize rağmen ne bize dönüş yapıldı ne de kargo elimize ulaştı böyle ilgisiz  bir satıcı ben hayatımda görmedim ulaşmak istiyoruz e posta yoluyla yazın deniliyor yazıyoruz cevap veren yok ürünü iptal etmek istiyoruz ama şu an muhatap kimseyi bulamıyoruz . Sipariş Numarası: PNDTRO0002419

Melike
Melike

Bende aynı sorunu yaşadım bedeni büyük geldi aldığım yüzüğün iade etmeye çalışıyorum bugün son gündü siz durumu düzeltebildiniz

Dilara
Dilara

"Öncelikle internet satışımız başlayalı çok kısa bir süre olmasına rağmen çok yoğun bir ilgi görmekteyiz bu sebeple yaşanan aksilikler ve gecikmeler için özür dileriz." Diyerek cevap verdiler daha sonrasında ise ürünü iptal edip para iadesi yaptılar

01 Kasım 2023 11:30
Mert sonuçtan çok memnun

31 Ocak 2024 13:26
"Şikayetten sonra kargoya verildi. Teşekkürler..."

19 Şubat 2024 15:47