Pandora Mücevher Çalışanları Ve Ürünleri

19 Ağustos 2023 13:33

29.07.2023 tarihinde Akasya AVM'den arkadaşıma hediye olarak Pandora bileklik almıştım. Aldığımda da f** BEY'E ürünü İzmir'de değiştirebilir miyiz dedim, değiştirebileceğimizi dile getirdi. İzmir Optimum AVM'de çalışan r** Hanım'ın gözlerinin sürekli devirmesi mi desek, ilgisiz olmasını mı yorumlasam bilemedi. Şunu da söylemeden edemeyeceğim maalesef ki bilekliğimiz biraz dar geldi diye değişim talep ettik. Ürünlere zam geldiği için ekstra para istedi. Bizden neymiş zamlı fiyat olduğu için fiyat farkı ödeyecekmişiz. Kusura bakmayın da siz bana değişim yapılacağı söylenildi. Bu arada temizleme kitiniz de herhangi bir işleme yaramıyor.

Son olarak Akasya AVM'den aldığım zincirim kimyasal hiçbir şeye değmemesine rağmen kararma yaptı ve gümüşü silindi. Bu nasıl mümkün olabilir. Ürünlerle ne denize girdim ne de kimyasal ürün değdi fakat direk kararma oldu. Çalışanlarınız sadece kararma gördüğünde kit alın demesini biliyor. Unutmadan ilk alışverişimi yapmak için yine Akasya AVM'ye gitmiştim. Orada çalışan 2 kadın çalışanınız isimlerini hatırlamıyorum fakat ilgisiz oldukları konusunda hemfikirim. Hırsız muamelesi yaptılar. Ürünleri güvenli şekilde korumuyorlarsa bu benim sorunum değil. Kılık kıyafetime bakarak da davranış sergileyemezler sonuç olarak asgari ücrete çalışan bireyler kendileri :) m** Bey ve f** Bey'in ilgi ve alakası olmasaydı adım atmayı düşünmüyordum açıkçası. Kendileri arkadaşlarının adına özür dileyip yardımcı oldu fakat yine de bu takılarımızın sorununu maalesef ki çözmüyor.

Selin sonuçtan hiç memnun değil

Pandora Kolye Kararması Ve Mağaza Personelinin İlgisiz Tutumu Nedeniyle Yaşanan Hayal Kırıklığı

21 Temmuz 2025 15:55
Ayse sonuçtan memnun değil

30 Temmuz 2025 17:54
Pandora Mücevher Mağazasında Kaba Davranış Ve Fatura Sorunu: Müşteri Memnuniyetsizliği!

30 Haziran 2025 18:41