Pancakeswap Rez Coin Aldatmacası

27 Nisan 2024 17:17

Binance uygulaması üzerinden web3 cüzdan aracılığıyla rez isimli bir token satın aldım. İşlem sırasında simgesi göründü ve alım işlemi başarıyla tamamlandı. Ancak, listelendiği pancakeswap platformunda satmaya çalıştığımda sürekli hata ile karşılaştım. Benim gibi sorun yaşayan birçok kişi, telegram grupları aracılığıyla bilgi alarak bu işleme girişmişti. Ne yazık ki, satın aldığım kripto para muhtemelen sahte çıktı. Binance'in böyle bir duruma nasıl izin verdiğini anlamakta zorlanıyorum.

Yaşananlar sonucunda paramı kaybettim. Bazı kişiler kazanırken, benim gibi kişiler mağdur oluyor. Binance ve pancakeswap'tan şikayetçiyim. Dünyanın en büyük kripto para borsasının böyle bir duruma nasıl izin verebildiğine dair bir anlayışa sahip değilim. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Sürekli olarak karşılaştığım görseller yüzünden hayal kırıklığına uğradım. Zararımın karşılanmasını Binance'tan talep ediyorum.

Htcrimes
Htcrimes

Rez (Renzo) Coin yakın zamanda Binance'da listeleneceği için piyasaya sürülen sahte olanını satın almışsınız. Rez aslında Binance'da yarın listelenecek. Ancak Rez için ben 3 ayrı kontrat adresi tespit ettim. Yani gerçek olanın dışında üç tane sahte Rez coin var. Bunu yapan şahıs daha önce Saga, Omni, Kawai, ve Cake LP isimli bir çok çakma kontrat oluşturmuş, piyasaya sürmüş. Bu kontratları oluşturanı tespit etmek mümkün. Yatırım yapacağınız varlıkları özenle araştırın lütfen.

30 Nisan 2024 19:31

06 Mayıs 2024 13:30