Derin sonuçtan hiç memnun değil

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi İlgisiz Davranma Tersleme

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi İlgisiz Davranma Tersleme
03 Ağustos 2024 15:21

3 Ağustos 2024 saat 14.30'da MR randevum vardı. MR 2 cihazları bozuk olduğu için MR 1'e yönlendirildim ama MR 1'deki çalışan MR'ımı çekmedi ve pazartesi tekrar gelip randevu almam gerektiğini söyledi. Bundan şikayetçiyim. 17 Temmuz'dan beri bu randevuyu bekliyorum. Pazartesi sabah doktorumun yanına gitmem gerekiyor ama MR'ım çekilmedi. Merkezefendi Hükümet Konağı'nın oradan geldim ve şu an hastane bahçesinde oturuyorum. Bu MR'ı bugün çekmem gerekiyor. Koskoca hastanede yatan hastalar olmasına rağmen tek bir cihaz olması şahsen çok saçma geldi. Koskoca Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tek bir MR cihazının olması hastaların hayati tehlikesi açısından çok riskli. Cihazların bozuk olduğuna inanmıyorum, çalışan olmadığı için bu şekilde söylüyorlar. Şehir dışından gelmeme rağmen bu hastaneye gerçekten şikayetçiyim. Ayaklarımda sorun var, ayak bileğimde kemik çürümesi var ve MR'ım çekilmiyor. CİMER'e kadar başvuru yapacağım, CİMER'e kadar şikayet edeceğim.

03 Ağustos 2024 15:11

3 Ağustos 2024 saat 14.30'da MR randevum vardı. Randevuya geldim, MR 2 cihazları bozuk olduğu için MR 1'e yönlendirildim. Ancak MR 1'deki çalışan MR'ımı çekmedi ve pazartesi tekrar gelip randevu almam gerektiğini söyledi. Bu durumdan şikayetçiyim. 17 Temmuz'dan beri bu randevuyu bekliyordum. Pazartesi sabah doktorumun yanına gitmem gerekiyor ama MR'ım çekilmedi. Merkezefendi Hükümet Konağı'nın oradan geldim ve şu an hastane bahçesinde oturuyorum. Bu MR'ı bugün çektirmem gerekiyor. Koskoca hastanede yatan hastalar olmasına rağmen tek bir cihaz olması çok saçma. Koskoca Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tek bir MR cihazının olması hastaların hayati tehlikesi açısından sorun teşkil ediyor. Cihazların bozuk olduğuna inanmıyorum; çalışan olmadığı için bu şekilde söylüyorlar. Şehir dışından gelmeme rağmen ilgilenilmedi. Ayaklarımda sorun var, ayak bileğimde kemik çürümesi var ve MR'ım çekilmiyor. Mağdurum, ilgilenilmedi. Şehir dışından geldim ama ilgilenilmedi. 'Git pazartesi gel, tekrar randevu al' dendi ve şu an ağrıdan, acıdan duramıyorum. Bacağımı kaybedebilirim. Bir kadın olarak çalışan tarafından terslendim.

03 Ağustos 2024 15:07

3 Ağustos 2024 saat 14.30 MR'ım vardı randevuya geldim MR 2'de randevum vardı MR 2 cihazları bozuk olduğu için mr1'e yönlendirildim ama mr1'deki çalışan MR'ımı çekmedi ve pazartesi tekrar gelip randevu Alman gerektiğini söyledi ve Ben bundan şikayetçiyim 17 Temmuzdan beri bu randevuyu Beklemedeyim Pazartesi sabah doktorumun yanına gitmem gerekiyor ama MR'ım çekilmedi Merkezefendi hükümet Konağı'nın oradan geldim ve şu an hastane bahçesinde oturdum ve ben bu MR'ı bugün Çekmem gerekiyor Koskoca hastanede yatan hastalar olmasına rağmen tek bir cihaz olması şahsen çok saçma geldi bana Koskoca Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde ve tek bir MR cihazının olması hastaların hayati tehlikesi söz konusu ve ben cihazların bozuk olduğuna inanmıyorum çalışan olmadığı için bu şekilde söylemiyor ve ben şehir dışından gelmeme rağmen ve ben bu hastaneye gerçekten şikayetçiyim bu şikayetçiyim ve benim ayaklarımda sorun var ayak bileğimde kemik çürümesi var ve bu MR'ım çekilmiyor ve CİMER'e kadar başvuru yapacağım CİMER'e kadar şikayet edeceğim

20 Temmuz 2023 12:42

Balcalı Hastanesi Randevu Sistemi Ve İletişim Eksikliği!

17 Ekim 2024 17:19