Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Deneyimli Doktorun Randevu Öncesi Tutumu Hakkında Şikayet

07 Kasım 2023 21:59

Denizli devlet Hastanesi'nde kızım S**** D****** Ö****'ın böbrek rahatsızlığı için çocuk Nefroloji bölümüne başvurduk. Bazı tetkikler ve tahliller sonucu böbreğe ID *rar kaçma durumundan şüphelenildi ve sondalı film çekilmesi gerektiği söylendi. Sondalı filmin üniversite hastanesinde çekildiği için doktorumuz bizi Üniversitesi Hastanesi'ne yönlendirdi. Yapılan tetkikleri ve tahlilleri yazarak bizi 6 Kasım 2023 tarihinde üniversite hastanesine gönderdi. Üniversitenin çocuk Nefroloji bölümüne gidip doktorumuzun yazdığı kağıdı gösterdik ve buraya yönlendirildiğimizi söyledik. Doktor Ş***** Ö*** G******* kağıdı okuduktan sonra bu şekilde olmayacağını randevusuz bakamayacağını önce çocuğun muayene olması gerektiği eğer gerekli görülürse sondalı film çekileceğini ve bugün çok yoğun randevu yok yarın sabah erkenden gelirsek belki muayene olabileceğimizi söyledi. Bizde yarın sabah erkenden gidelim diye hastaneden çıkarken online randevulara baktık ve 15 dakika sonrasına randevu bulduk. (6 Kasım 2023 10:30 randevusu) Tekrar doktorun yanına gittik randevu bulduğumuzu söyledik. Evraklarımızı aldı sisteme girdi. Tamam ben hocayla görüşeceğim öğleden sonra gelirsiniz bilgi alırsınız dedi. Bu arada çocuğu muayene etmeyi bırakın yüzüne bile bakmadı. Ben öğretmen olduğum için öğleden sonra okuluma gittim. Eşim ve kızım hastaneye sonuçları öğrenmeye gitti. (Öğleden sonra 14:10 sularında) Sıra numarası ile ilgili bir yanlış anlaşılma sebebi ile eşimle doktor tartışmış. Eşim ne bir hakaret ne bir şiddet doktora karşı hiçbir terbiyesizlik yapmadığı halde doktor senin çocuğuna bakmıyorum deyip eşimi dışarı çıkarmış. Eşimde ısrar edince bakmayacağım annesi gelsin öyle bakarım demiş. Randevu bulmada ki zorluklardan dolayı ve çocuğumun rahatsızlığı sebebi ile 19 öğrencimi arkadaşıma bırakıp müdürümden idari izin alarak yarım saatlik yol mesafesi olan üniversite hastanesine gittim. Ve doktorun bana söylediği şey kültür sonucunda bulaş çıkmış tekrar kültür verilecek ve girişimsel radyolojiden randevu alacaksınız. Sadece bunu söylemek için ben 19 öğrencimi bırakıp hastaneye geldim. Şimdi sorum şu. Bir doktor senin çocuğuna bakmıyorum diyebilir mi ( ki zaten çocuğa baktığı yok sadece evrakları sisteme girdi) annesi gelsin öyle bakarım diyerek bir öğretmeni sınıfından çıkartıp eğitimi engelleyebilir mi. Hem eğitimimi engellediği hem de çocuğumun sağlık hizmetini engellediği için doktor Ş***** Ö*** G******* dan şikayetçiyim.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2023 10:44
Burak sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 00:56
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Kartal Koşuyolu EAH Kalp Has. Aritmi Polikliniği Doktorun Kabalığı

22 Haziran 2023 10:27