Huzeyfe sonuçtan memnun

Pamukkale Turizm Jumbo Seyahat Derken Pamukyol Şoku

Pamukkale Turizm Jumbo Seyahat Derken Pamukyol Şoku
25 Ocak 2024 15:10

Özellikle 620 TL fiyatlı Jumbo hizmetini İzmir-Ankara seferinde deneyeyim dedim ancak otobüs başına geldiğimde tüm otobüslerin Jumbo sadece benim bindiğim otobüsün pamukyol olduğunu fark ettim ama iş işten geçmişti. Madem pamukyol'a bindireceksiniz neden Jumbo parası aldınız? İzmir'e dönerken Jumbo seyahati denemek isterdim ama öyle olacaksa bir kere daha düşünürüm.

10 Şubat 2024 14:55

Pamukkale Jumbo'ya uçak parasını biz hizmet alalım diye veriyoruz 250 liralık otobüs hizmeti alıyoruz! Verilen tüm vaatler yok! Koltuk aparatları çalışmıyor, sözde internet var ama hiçbir şey açmıyor, mister no sandviç yok, en kötüsü de muavin arkadaş bize dövecekmiş gibi konuşup el kol hareketleri yapıyor, otobüste herhalde bir çocuk kakasını yaptı tüm yol pislik kokuyor parfüm dahi sıkmadı, ekran koymuşsunuz izleyelim diye kulaklık istedim yok, yastık? Yok! Sonra birçok koltuğun mısır yediğini görünce mısır istedim görmezden geldi! Nazikçe utanarak istiyorum bir de. Etrafımda herkes ya sesli telefon kullanıyor ya da ya telefonla konuşuyor biz mi herkesten rica edelim sakin olun diye? Bir de her 25 dakika geleceğiz deniyor, yemin etmek istemiyorum ama 4 saatte bir şoförle kendisine çay almak için gelip gitti. Hiç denildiği gibi profesyonel değil. Geçen sefer de Jumbo alıp pamukyol'a bindik ama bir şey demedik çünkü pamukyol otobüs olsa da bunun kadar kötü değildi. Kandırıldığımı hissediyorum hakkımı helal etmiyorum. O kadar firmayla gittim en kötü deneyimin en iddia edilen otobüsle olacağı aklımdan geçmemişti!

08 Şubat 2024 12:14

Pamukkale Jumbo'ya uçak parasını biz hizmet alalım diye veriyoruz 250 liralık otobüs hizmeti alıyoruz! Verilen tüm vaatler yok! Koltuk aparatları çalışmıyor, sözde internet var ama hiçbir şey açmıyor, mister no sandviç yok, en kötüsü de muavin arkadaş bize dövecekmiş gibi konuşup el kol hareketleri yapıyor, otobüste herhalde bir çocuk kakasını yaptı tüm yol pislik kokuyor parfüm dahi sıkmadı, ekran koymuşsunuz izleyelim diye kulaklık istedim yok, yastık? Yok! Sonra birçok koltuğun mısır yediğini görünce mısır istedim görmezden geldi! Nazikçe utanarak istiyorum bir de. Etrafımda herkes ya sesli telefon kullanıyor ya da ya telefonla konuşuyor biz mi herkesten rica edelim sakin olun diye? Bir de her 25 dakika geleceğiz deniyor, yemin etmek istemiyorum ama 4 saatte bir şoförle kendisine çay almak için gelip gitti. Hiç denildiği gibi profesyonel değil. Geçen sefer de Jumbo alıp pamukyol'a bindik ama bir şey demedik çünkü pamukyol otobüs olsa da bunun kadar kötü değildi. Dolandırıldığımı hissediyorum hakkımı helal etmiyorum. O kadar firmayla gittim en kötü deneyimin en iddia edilen otobüsle olacağı aklımdan geçmemişti!

25 Ocak 2024 15:48 (Şikayetten 38 dakika sonra)
Huzeyfe
Huzeyfe
25 Ocak 2024 15:51

Bilgi verildi. Teşekkürler...

Ahmet sonuçtan çok memnun

15 Aralık 2024 22:57
"Arayan hanımefendi çok kibar bir şekilde konuşup duymak istediğim şeyleri söyledi. İlginiz için teşekkür ederim."
Jumbo Otobüs İptali Ve Bilgilendirme Eksikliği
Jumbo Otobüs İptali Ve Bilgilendirme Eksikliği
Esra sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 21:10
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 21:41

14 Kasım 2024 16:07