14 Eylül 2024 03:47

Alibeyköy Cep Otogarı'ndan Karabük'e almış olduğum 14.09.2024 01:25 Pamukkale seferinin otogara gelmemesi sonucunda, bir sürü eşya ile Alibeyköy Otogarı'ndan aktarma aracına binip eşyaları ona yükleyip oradan tekrar Dudullu Otogarı'na inip (gece saat 03:00) Dudullu Otogarı'nda yarım saat Karabük aracını beklemek zorunda kaldık. Daha sonra gelen araç, benden valizlerim çok olduğu gerekçesiyle ek bagaj ücreti istedi. Eşyalarım Alibeyköy'den Dudullu'ya gelirken sorun yaşamadı fakat Dudullu'daki otobüs kabul etmedi. 600 TL vermezsem alamayacaklarını söylediler. Ben de beni Alibeyköy'den almış olsalardı bunu seve seve yapabileceğimi fakat beni bir başıma o kadar eşya ile oradan oraya aktarma yapmak zorunda bıraktıkları gerekçesiyle para vermek istemedim. 600 TL gibi bir meblağ talep ettiler. Ben biletimde yazan yerden almadıkları için polis çağıracağımı ve para vermeyeceğimi söyleyince 200 TL'ye indirdiler. Ben de gece 03:00'da kız başıma bilmediğim bir yerde kalmamak için cebimdeki son parayı 19 yaşında bir öğrenci olarak onlara vermek zorunda kaldım. Aracın plakası 34PK502, firma ise Pamukkale.

Bilet bilgilerim ve Dudullu'da beklerken çekmiş olduğum görseli ekliyorum.
Gerekli şeylerin yapılmasını rica ederim.

21 Eylül 2024 15:43 (Şikayetten 7 gün sonra)

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 14:51
Öznur sonucu yetersiz buldu

01 Aralık 2023 15:11
Pamukkale Turizm Pamukkale Yanlış Yönlendirme Ve Otobüs Kaçırma

21 Ekim 2024 17:28
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 13:28

25 Ağustos 2024 13:32