Bahriye sonuçtan hiç memnun değil

Uşak Özel Öztan Hastanesi Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Anlaşması

06 Ağustos 2024 16:19

Tamamlayıcı sağlık sigortası Allianz'ı 3 yıldır kullanıyoruz. Doğum paketi ile aldık. Bu randevumuzda hastane anlaşmasının sona erdiğini söylediler. Birden fazla şirket ile anlaşmayı feshetmişler. Bu hafta sonu yaptırdığımız sigorta ücretine karşılık ücretli muayene olduk. Hastane bizi mağdur etti ve bulunduğumuz yerde tek özel hastane mevcut. Rakip de istemiyorlar. Bu durumu düzeltin.

06 Ağustos 2024 16:26 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Kurumunuza anlaşma teklifi yaptık fakat bölgenin çok altında çalışmak ve deyimi yerindeyse hastaneyi ve poliçe sahiplerini mağdur etmek için ellerinden geleni yapıyorlar Tüm özel sağlık sigortaları ile anlaşmamız mevcuttur

06 Ağustos 2024 16:27

Muayene faturası

06 Ağustos 2024 16:56

Yeterli cevap değil şehir dışında muayene ye zorluyorsunuz vatandaş ı Acıbadem, Mapfre başka marka şirket leri de iptal etmişsiniz size mecbur olmak tam bir pişmanlık

06 Ağustos 2024 17:04

Uşak’a ayırdıkları bütçeleri nedeniyle Maliyetinin altında fiyatlamayla çalışmaya zorlanıyoruz. Sıkıntınız sigorta şirketinizin politikası nedeniyle oluşuyor, onlarca sigorta ile çalışıp sadece birkaçıyla neden anlaşmayalım?

06 Ağustos 2024 17:19

Başka şekilde çözmeye çalışacağız teşekkürler

Seray sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Ve Uşak Öztan Hastanesi Anlaşma İptali Mağdurluğu

14 Eylül 2024 11:49
Allianz Sigorta Ve Uşak Öztan Hastanesi Anlaşma İptali Mağdurluğu
Cevat sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 23:35
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2025 17:28
Hastane Test Ücreti Yanıltmacası