Seray sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Ve Uşak Öztan Hastanesi Anlaşma İptali Mağdurluğu

Allianz Sigorta Ve Uşak Öztan Hastanesi Anlaşma İptali Mağdurluğu
14 Eylül 2024 11:49

Aralık 2023 te kendime ve kızıma Allianz tamamlayıcı sağlik sigortası yaptırdım. Kızımın doğumundan itibaren Uşak Öztan hastanesine gidiyoruz Uşakta tek bir özel hastane var ve sigorta orayı karşılıyordu bunun için tercih ettik. Kızımı rutin kontrole götürdüğümüzde Muayene hakkımız bitmeden ve 1 yıl dolmadan hastanenin Allianz Sigorta ile anlaşmasının bittiğini söylediler. Muayene ve testlere ücret ödemek zorunda kaldık. Biz bu sözleşmeyi yaparken hastane ve sigortanın anlaşmasının ne zaman biteceğini bilinmediği için mağdur ediliyoruz. Allianz müşteri hizmetlerini arayıp talep oluşturdum ve bir an önce dönüş yapılıp ücret iademin yapılmasını istiyorum

profile profile
14 Eylül 2024 19:50 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba, Hastane olarak 28 sigorta şirketi ve yine onlarca sandıkla anlaşmalıyız ve tamamıyla aynı ücretlendirmede mutabıkız. Sadece Allianz düşük fiyat istediği için anlaşmaya yanaşmıyor. Kurum olarak bu şikayetin silinmesini Allian’a yansıtılmasını talep ediyoruz

Bahriye sonuçtan hiç memnun değil

Uşak Özel Öztan Hastanesi Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Anlaşması

06 Ağustos 2024 16:19
Eren sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2023 09:55
"Özellikle ömer bey'e ilgi alakasından ötürü teşekkür ederiz. Ücret iadesi için dilekçemiz ve kredi kartı resimlerimiz alindi. Ücretin geri yatması için bekliyoruz. Bu yanlışlığın düzeltilip mağdur edilmediğimiz için tekrar teşekkür ederiz."

Özel Hastanede Sigorta Krizi Ve Saygısızlık

04 Şubat 2025 17:40

05 Eylül 2023 14:53
Adem sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 13:22