06 Kasım 2024 13:00

Ürünü ben de cilt doktorumun önerisiyle Trendyol'dan aldım. Orijinal olduğunu alınca sorgulatabileceğim söylediler. Buraya yazdım. Bioderma dönüş yaptı ama tarafınıza mail atıldı diye ancak mail falan atmadılar. Mail gelmediğini yine belirtince de tekrar dönmediler, Bioderma Atoderm Nemlendirici Krem 500 ml. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Sürdüğümden beri yüzümde inanılmaz sivilce çıktı. Komedon oluşturdu. Hiç sivilcem yokken özellikle alnımda ve yanaklarımda ağrılı ve kırmızı sivilceler oluştu. Kullanmaya başladığım tek yeni ürün bu krem olduğu için sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.

Bioderma Atoderm Cream Ultra aşırı derecede sivilce yaptı.

20 Ağustos 2025 09:54
Melek sonuçtan çok memnun

01 Ağustos 2024 01:09
"N11 müşteri hizmetleri ertesi gün beni arayarak ücret iademi gerçekleştireceklerini söylediler ve bugün iade gerçekleştiler kapanan mağazaya rağmen N11 mağdur etmedi teşekkür ediyorum"
Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Cilt Sağlığımı Tehlikeye Atan Ürün

22 Mart 2025 05:37

21 Mayıs 2025 15:32
Satın Aldığım Ürünün Orijinalliğinden Şüpheliyim
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Bozuk Krem Gönderildi Trendyol Yorumum Yayına Alınmadı Mağduriyetim Giderilmiyor

07 Eylül 2025 12:15