Destekyetkiliservis.com (444 61 31) Şikayetçiyim

14 Kasım 2024 17:39

5 Ekim tarihinde Franke marka bulaşık makinem arıza yaptı ve Franke’nin yetkili servisi olduğunu düşündüğüm, şu anki güncel çağrı merkezi numarası 444 6 131numaralı telefonu aradım. Kalite standartları gereği telefon görüşmelerinin kayıt altına alındığı şeklinde tüm profesyonel özeliklerle müşteriyi karşılıyorlar. Daha sonra bize Mamarser Teknik Servis diye bir firma yönlendirmişler. Ben de bunların yetkili servis olduklarını sanıyordum daha sonra teknik servis oldukları ortaya çıktı. Gelen servis yetkilileri bulaşık makinemin ve ocağımın arızasının Bedaş kaynaklı olduğunu belirtti ve voltaj yüksekliğinden kaynaklandığını ve her iki cihaz için tamirat bedelinin 40.500 TL olduğunu ifade etti. Biz bu parayı ödemek istemedim ancak arızanın %100 Bedaş kaynaklı olduğunu Bedaş’a başvurduğumuz takdirde bize 3-5 gün içinde bu bedelin KDV hariç 33.750 TL’sinin Bedaş tarafından geri ödeneceğini ifade etti. Kendileri paranın geri ödenmesi için rapor düzenleneceklerini belirtiler.

Teknik servis, tamiratın ve raporun en geç iki gün içinde tamamlanacağını bildirmesine rağmen cihazları çok geç teslim etti. Bedaş’a yaptığım başvuruda ise, Bedaş arızanın elektrik kesintisi veya voltaj değişikliği ile ilgili olmadığına yönelik rapor sundu ve ödemeyi reddetti. Bedaş tarafından Tüketici Hakem Heyeti’ne itiraz yapabileceğimiz söylendi. İtiraz için bize Hakem Heyeti tarafından değişen parçaların elimizde olması gerektiği söylendi. Ben de defalarca servis iletişim numarasından ve bu çağrı merkezinden değişen parça talebinde bulunmama rağmen türlü sebeplerle yarın, öbür gün şeklinde geçiştirmelerle oyalandım.
Bu nedenle Bedaş için Tüketici Hakem Heyeti’ne yapacağım itirazı parça eksikliği sebebiyle gerçekleştiremedim. Bu sebeple 33.750 TL mağduriyet yaşadım.
Bu firma Bedaş aracılığıyla parayı geri alacaksınız vaadiyle müşteriden yapılan işleme göre fahiş fiyat talep etmektedir.

Çağrı Merkezi Telefon No: 444 6 131

________________________________________
marmaraser elektronik dayanıklı tüketim malları sanayi ve ticaret limited şirketi
Güneşli Mah 1257 sok Kapı No:19/A
Bağcılar/ İstanbul / Türkiye
Tel: 0850 307- 01-30
Web Sitesi:
E-Posta:
Vergi Dairesi: Güneşli vergi dairesi müd.
VKN: 6121763232

profile profile profile

05 Aralık 2024 13:54
Destekyetkiliservis.com Hizmeti Ve Kötü Deneyim
Zekiye sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 19:00

Marmaraser Elektronik Şikayetçiyim