Özel Medifema Hastanesi'nde Doktor Yok

12 Ağustos 2023 14:42

Doğumda sağ çıktığımız için çok şanslıyız. 24 Temmuz'da gece suyumun gelmesiyle doktorumu aradım doğum parasını da önceden almışlardı tabii ki doktorum ** bey telefonları açmadı. Sonra hastaneyi aradım ulaşamadığımı geleceğimi söyledim gelin dediler hastaneye gittim doktor yok benim doktor izindeymiş başka doktorun geleceği söylendi. 45 dakikaya burda olur dendi ağrılarım iyice arttı çocuk gelecek doktor hala yok.

Her sorulduğunda geçmeyen bir 45 dakika başka hastaneye ambulansla sevk istedik ambulans olduğu halde ambulans yok dendi. Bundan önceki doğumumda sezeryandı sezaryen olmam gerekirdi. Sonra tartışma derken bu arada ben odadayım ve kimse yok çocuk gelmeye başladı bağırmamla orada görevli olan girdi baktı çocuk geliyor doğumhaneye yetişemeyiz kıyafetlerimle bir odaya götürdüler muayene odası gibi bekletiyorlar doktor hala yok.

Sonra yapacak bir şey yok biz doğurtmaya çalışacağız diye konuşuyorlar. Sonra başladılar doğurtmaya çocuk çıktı Allah'tan o sıra doktor gelebildi dikti yoksa kanamadan ölebilirdim. Çocuk kendi gelmeye bilirdi. Allah'a emanet bir doğum oldu. Kendim doğurdum bir de buna para ödedim ölmek istiyorsanız bu hastanede doğum yapabilirsiniz yaşamanız mucize olur bir de bir yandan dikiş atılıyor bir yandan bana dosyalar imzalatılıyor ağrım çok sonra atayım diyorum zorla imzalattırılıyor kayıtların incelenip hastaneni sorgulanmasını istiyorum.

12 Ağustos 2023 09:58

Doğumda sağ çıktığımız için çok şanslıyız 24 temmuzda gece suyumun gelmesiyle doktorumu aradım doğum parasınıda önceden almışlardı tabii ki doktorum Emrah bey telefonları açmadı sonra hastaneyi aradım ulaşamadığımı geleceğimi söyledim gelin dediler hastaneye gittim doktor yok benim doktor izindeymiş başka doktorun geleceği söylendi 45dakikaya burda olur dendi ağrılarım iyice arttı çocuk gelecek doktor hala yok her sorulduğunda geçmeyen bir 45 dakika başka hastaneye ambulansla sevk istedik ambulans olduğu halde ambulans yok dendi bundan önceki doğumumda sezeryandı sezaryen olmam gerekirdi sonra tartışma derken bu arada ben odadayım ve kimse yok çocuk gelmeye başladı bağırmamla orada görevli olan girdi baktı çocuk geliyor doğumhaneye yetişemeyiz kıyafetlerimle bir odaya götürdüler muayene odası gibi bekletiyorlar doktor hala yok sonra yapacak bir şey yok biz doğurtmaya çalışacağız diye konuşuyorlar sonra başladılar doğurtmaya çocuk çıktı Allah'tan o sıra doktor gelebildi dikti yoksa kanamadan ölebilirdim çocuk kendi gelmeye bilirdi Allah'a emanet bir doğum oldu kendim doğurdum bir de buna para ödedim ölmek istiyorsanız bu hastanede doğum yapabilirsiniz yaşamanız mucize olur parayı almaya gelince iyi koca hastanede doktor yok bir de dikiş atılma esnasında korku ayrı acısı ayrı sürekli kağıt imzalatıyorlar sonra atayım ağrım var dediğimde olmaz deyip bir yandan dikiş atıp bir yandan imza attırıyorlar

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 11:55

Doktor İlgisizliği Ve Saygısız Üslup

04 Ocak 2025 00:19

Doğum Sürecinde Kötü Hizmet Ve İlgisizlik

15 Ekim 2024 20:56
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Özel Hastanede Yetersiz Ve İlgisiz Hizmet

18 Kasım 2024 18:30