Yonca sonuçtan hiç memnun değil

Karataş Hastanesi Hizmet Vermeme Fatura Kesmeme Durumu

08 Aralık 2023 00:39

28 Temmuz'da acil olarak doğuma alındım. Beni doğuma hazırlayan iki ebe hemşire, o gün 28 doğum yapıldığını ve saat beşten beri yemek ve çay molası veremediklerini belirttiler. Moral desteğine ihtiyacım olmasına rağmen, hastanenin çalışma şartlarından şikayet etmeye başladılar. Daha sonra beni ameliyathaneye götürdüler. Kapıdan girişte, doktorumun panik atak hastası olduğumu ve sakinleştirici verilmesi gerektiğini belirttim. Ameliyathanede bulunan bir personel, elinde telefonla ve yüzüme bakmadan ters bir şekilde cevap verdi. Ameliyat sırasında ciddi bir panik atak geçirdim. Kızımın sesini duyunca biraz sakinleştim. Odaya geçtiğimde, kızımın doğum sırasında su yuttuğu için gözlem altına alındığını öğrendim. Ailem, bebekle ilgili bilgi almak istediğinde muhatap bulamadı ve bir personel tarafından ters bir yanıt aldı. Sabah saat beş civarı kızım yanıma getirildi. Beni odaya getiren ebe, bana harçlık istediğini belirterek cebini gösterdi ve biz de para verdik. 'Adet bu' dedi. 15 bin TL ödediğim hastanede, ebe hemşireye harçlık vermek durumunda kaldık. Sabah iki kez tuvalete girmem gerekti ve her seferinde temizlik istedim çünkü leke vardı. Temizlik görevlisi, başka işleri olup olmadığını sorgular gibi 'Hep bu odayı mı temizleyeceğim?' diyerek tepki gösterdi ve odadan ayrıldı. Doktorum gerçekten mükemmel bir insan. Ancak hastane deneyimim tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı. Keşke devlet hastanesinde doğum yapsaydım. Ayrıca, bana ne fatura kesildi ne de epikriz raporu verildi. Bunu baştan söylememiz gerekiyormuş. Fakat bunlar zaten müşteriye verilmesi gereken belgeler. Çevreme de söylüyorum; eğer kötü bir hizmet almak istemiyorsanız, Karataş Hastanesi'nde doğum yapmayın.

Yonca
08 Aralık 2023 04:43

Çok büyük bir travma bıraktılar sonuç olarak.

16 Mayıs 2024 22:57
Şehrivan sonucu yetersiz buldu

10 Ağustos 2023 20:04
Adem sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 21:25

Türkiye Hastanesi 4 Günlük Bebeğe Yapılan Skandal