Özel Antalya Koleji Konyaaltı Kampüsünü Şiddetle Kınıyorum

24 Mayıs 2024 16:48

Yeğenim m***** ö****** (14.03.2014) Antalya'da Özel Antalya Koleji Konyaaltı Kampüsü'nde 4 senedir ilköğretim eğitimi almaktadır. Bu sene ilkokulu bitirecek olan yeğenimin, aynı zamanda MEB'e bağlı Tan Sağtürk Akademi kurumunda düzenli bale eğitimi almaktadır. Yeğenimin bu sene hem yıl sonu bale gösterisi hem de ilkokul mezuniyet törenine katılması söz konusudur. İlkokul yönetimi bizlere sözlü ve WhatsApp yazılı mesajlarından mezuniyet töreninin 7 Haziran 2024 tarihinde yapılacağını iletmişti. Tan Sağtürk Bale Okulu da bizlere 11 Haziran günü yıl sonu bale gösterisi için uygun mu diye sorduğunda bu nedenle uygun cevabını verdik. Okulumuzun verdiği 7 Haziran bilgisine göre!
Dün itibariyle Özel Antalya Koleji Yönetimi keyfi bir karar ile mezuniyet törenini 11 Haziran tarihine aldığını WhatsApp gruplarında yöneticileri vasıtasıyla paylaştı. Böyle bir son dakika değişikliğin bizleri etkileyeceğini, çocukların her iki eğitim kurumu arasında kalacağını ve mezuniyet törenine katılamayacağını çeşitli görüşmelerde ifade etmemize ve yardım talep etmemize rağmen okulumuz bizleri dikkate almadı. Bale okulu da salonun kiralandığı ve herkes organize olduğu için bir değişiklik yapamayacaklarını ilettiler.
Bu durumda kızım m***** ö****** ile beraber birçok sınıf arkadaşı da mağdur durumda iken okul yönetimi eşitlikçi bir tavır sergilememekte, tekrar törenin 7 Haziran'a alınmasını veya 13 Haziran'a alınmasını talep etmemize rağmen bir gerekçe göstermeden bizleri ve çocuklarımızı gözardı etmektedir.

Eğitim özellikle çocuklarımız için anayasal haktır. Her çocuk anayasa önünde eşittir. Keyfi bir düzenleme ve son dakika kararı neticesinde böyle bir haksızlığı şikayet etmek istedik.

Özel okulların bu şekilde bir akademik takvime bağlı kalmadan keyfi hareket etmeleri çok hassas bir konudur. MEB'e bağlı özel okulların bu konuda bir düzenlemeye tabi olmaları şarttır.

Özel Antalya Koleji Konyaaltı Kampüsünü ve tüm yönetimini bu konudaki keyfi hareketleri, ihmal ve özensizlikleri nedeniyle CİMER'e şikayet ederim.
Bu şekildeki eğitim kurumlarını şiddetle kınıyorum

profile profile profile

24 Mayıs 2024 14:56
Özel Antalya Koleji Konyaaltı Kampüsü Söz Verilen Tarihe Uymaması
Asena sonuçtan hiç memnun değil

Özel Antalya Koleji Keyfi Kararlarla Öğrencilerini Mağdur Ediyor.

23 Mayıs 2024 22:15

Özel Antalya Koleji Antalya Koleji Sınıfta Kaldı

24 Mayıs 2024 08:38
Gülsün sonuçtan hiç memnun değil

Özel Antalya Koleji Öğrencilerini Mağdur Ediyor!

24 Mayıs 2024 15:22