Bahçeşehir Koleji Atakent-YKS Sınav Öncesi Mezuniyet Töreni Gürültüsü

10 Haziran 2024 13:40

Küçükçekmece Atakent Mah. 240 Sk 'da bulunan Bahçeşehir Kolejinde 08.06.2024 cumartesi günü saat 19:30 / 22:30 arasında sesli müzikli gürültülü mezuniyet töreni yapıldı. Akabinde pazar günü 09.06.2024 üniversite sınavlarından AYT ve ydt sınav oturumları yapıldı. Oğlum ve bölgede ikamet eden bir çok genç bu önemli sınava girdi. Bir egitim kurumu olarak üniversite sınavı tarihini bildiğinizi düşünüyorum. Kurumunuz ortaokul mezunu veriyor ve gecen hafta pazar LGS vardı, LGS den bir gün önce bu gürültülü töreni yapmanız ne kadar mantıksız ise YKS sınav öncesi akşamı da yapılması aynı şekilde mantıksız. Bir çok okul bu töreni hafta içi çözdü. Bu planlamayı yapamamak bu bilince sahip olamamak kurumunuza yakışmadı.

Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 10:58
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Bize Söyledikleri Para İade Tarihi Geldiğinde, 30gün Sonra Denildi

01 Ağustos 2024 01:46
bahcesehir-koleji-bize-soyledikleri-para-iade-tarihi-geldiginde-30gun-sonra-denildi-1.pdf

Bahçeşehir Koleji Batıkent Yerleşkesi Şikayeti

21 Ocak 2024 15:22
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Veli Öğrenci Tutumu Yaklaşımında Sorun

24 Ocak 2024 16:39