Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Ve İade Sürecindeki Sorunlar

24 Aralık 2024 16:39

Ozdilekteyim.com sitesinden 2 adet ürün aldım. Gelen ürünlerden bir tanesinin benim istediğim renkle hiç alakası yok. Aradım, hata olmuş dediler. Neyse, ben beğenmediğim ürünü iade ettim. Onlardan kargo firması için kod veriliyor, o kodla iademi yaptım. 13 Aralık 2024 tarihinde iade ürünü teslim aldılar. Akabinde ben ücret iademi sorduğumda, ilgili birime iletiyorum, en kısa sürede sonuçlanacak dediler. Bu şekilde aynı cevapla bugün 24 Aralık tarihine kadar beni oyaladılar. Bugün tekrar iademi sorduğumda, ürünün teslim olmadığını yazdılar. Strese girdim. Nasıl yani, 15 gündür iade süreci için yazıyorsunuz, şimdi de kargoda sorun var, kargocuya ilettik diyorsunuz. Yani sinir olmamak elde değil, bir de özür diliyorlar. Bende bütün yazışmalar mevcut, bugün yeni bir boyut kazandı... Sonuç, iadem yine yapılmadı. Acaba bu yeni bir sorun mu? Amacınız nedir? İlk defa bu siteden alışveriş yaptım, bir daha kesinlikle yapmam. Para iadem olunca buradan paylaşacağım... Sipariş No: 11377390

Kargo kodu 906470788264

24 Aralık 2024 16:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Misafirimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilekteyim Ekibi

25 Aralık 2024 16:46

31092679 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış, misafirimiz ile iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilekteyim Ekibi

Serkan sonuçtan memnun

21 Kasım 2024 15:44
"Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen çözüm bulunmadı. Şikayetvar sayesinde 1 günde çözüldü. Teşekkürler."
Mustafa sonuçtan memnun

17 Kasım 2024 14:37