Kaliteli Marka Yastıklar Hayal Kırıklığı Yarattı

04 Ekim 2024 19:52

11.09.2024 tarihinde Çamsanpark Özdilek mağazasından aldığım 2 adet yün yastık, 1 hafta 10 gün geçmeden incecik kağıt gibi kaldı. Yaklaşık 2 hafta önce şikayetimi mağazaya bildirmeme, isim ve telefon bırakmama rağmen geri dönüş olmadı. 2 gün önce tekrar gittim, şef burada yok, molada gelince haber veririm dediler. Hâlâ geri dönüş olmadı. Tanesi 750 TL'den aldığım yastıklar 1 haftada bu hale geldi. Bilseydim ucuzluktan alırdım, 1 haftada onlar bu hale gelirdi, en azından verdiğim paraya acımazdım. İyi marka, kaliteli marka diye aldığım şirket nasıl bu kadar ilgisiz olabiliyor, anlayamıyorum.

04 Ekim 2024 19:57 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sayın Misafirimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize, Özdilek Müşteri Memnuniyeti hattımızdan veya web sitemizden de ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

07 Ekim 2024 09:47

30277194 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış ve müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

Özdilek Yastık Kalitesi Hayal Kırıklığı Yarattı

21 Ocak 2025 01:35
Özdilek Yastık Kalitesi Hayal Kırıklığı Yarattı

06 Kasım 2025 11:11

Linens Mağazasında Yastık Değişim Sorunu

Yavuz
23 Aralık 2024 15:24
Linens Mağazasında Yastık Değişim Sorunu
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 10:55