Aykut sonuçtan hiç memnun değil

İmplant Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik

15 Aralık 2024 16:21

3 Nisan tarihinde implant için Ümraniye şubesinde implant yaptırmaya karar verdim ve çürümekte olan ön dişimi çektirdim. Ardından geçici bir diş koyuldu. Plastik bir dişin gelmesi 10 gün sürdü, sözde 2 gün içerisinde gelecekti. Görüntü amaçlı ve 3 ay bekleme sürem başladı ve bu sürede çok mağduriyet yaşadım. Danışmadaki çalışan kişilerin ilgisizliği nedeniyle amaçları sadece bizleri geçiştirmek, başka bir şey yaptıkları yok. Birbirlerinden haberleri yok, bir şey sormak için arıyorsun ya açmıyorlar ya da açıp doğru düzgün cevap alamıyorsun. Telefonda 'size dönüş yapacağız' deyip dönen kişi onlar değil, yine biz oluyoruz. Tekrar arayan evet, gelelim dişe. Artık 3 ay sürecimin sonuna gelinmişti, tekrar kalıp ölçüsü alınmıştı ve diş için son aşamalardı. Her şey bitmişti, dişimin gelmesini bekledim ve geldi. Gittim, tekrardan dişim takıldı ama ölçüsü farklı bir diş oldu. Çok büyük bir diş, hem görüntü olarak kötü hem de büyük olduğu için ağız içerisinde rahatsızlık veriyor ve çok küçük de olsa bir boşluk kaldı 2 diş arasında. Hekim bunun için bir çözümü olmadığını söyledi. Bana tekrar yeni bir ölçü, yeni bir diş için yardımcı olmadı. Bu duruma pişmanlığım, o kadar dişçi dişçi gezip de finalde ÖzBudent Ümraniye şubesinde implant yaptırmak oldu. Hiç memnun olmadım, istediğim performansı alamadım. Mecbur olarak bu dişi kullanmak zorunda kalıyorum.

İlgisizlik Ve Yetersiz Hizmetten Şikayetçiyim

İsmail
21 Nisan 2025 23:38
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Özbudent Diş Tedavisinde Hayal Kırıklığı Ve Ödeme Sorunları

14 Şubat 2025 23:31

Özbudent Üsküdar Şubesinde Hastaya Zere Kadar Saygı Yok!

30 Aralık 2023 01:30

Eksik Ve Hatalı Tedaviyle Sağlığım Bozuldu, Paramı Geri İstiyorum!

Cansever
14 Eylül 2025 13:54
Eksik Ve Hatalı Tedaviyle Sağlığım Bozuldu, Paramı Geri İstiyorum!
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Geciken Ve İhmalkâr Diş Tedavisi Mağduriyeti

29 Temmuz 2025 20:12