Sorunumuzu Çözmeyen Özbay Mobilya Hakkında

06 Eylül 2023 19:35

6 sene önce Ankara Özbay Mobilya dan Salon takımı masa sandalye ve konsol ayrıca Oturma odası takımı alındı. 2 gün önce sabah 6 da konsol ayağı çok büyük gürültü ile kırıldı ailem deprem oldu korkusuyla fırladılar. Aldığımız yeri arayalım onlar yardımcı olsunlar dedik 6 sene olmuş garantisi bitmiş para ile tamiri yapılır denip merkezin numarası verildi ki zaten paralı yapılır biliyoruz. Merkezi aradık teknik müdür S***** bey yerinde yok öğlen tekrar arayın dendi. Öğlen aradım yok. 1 saat sonra aradım yok. Sonra benim numaram alındı arayan yok. Ertesi gün oldu aldığımız şubeyi aradım benim bilgilerim yeniden alındı hemen S***** beyi arayıp bilgilerinizi veriyoruz merak etmeyin dendi. Bugün 3. Gün arayan gelen kimse yok. Mobilyalar alınırken etrafımızda pervana gibi dönen herkes yok oldu. Teknikte S***** bey çok yoğunsa yardımcısı yok mu bizle konuşup randevu ayarlayacak. 3 gündür annemin evinde konsoldan sağlam çıkarabildiğimiz her şey ortaklıkta. Hatıra olan bazı eşyalarında kırıldı ve atıldı. Özbay Mobilya size yakışmadı. Bu arada kendimiz marangoz bulup kırık ayağı çıkan kapakları taktırdık.

07 Eylül 2023 09:30 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli müşterimiz tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır.

07 Eylül 2023 10:19

Müşterimiz ile görüşülmüştür. Oluşan gecikmeden dolayı kendilerinden özür dileriz. Konu anlaşıldı ve bilgi verildi iyi günler dileriz

22 Haziran 2023 17:21
Özbay Mobilya 'dan Kırık Dökük Gelen Sıfır Ürünler
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Sorunları Ve İlgisizlik: Özbay Mobilya Hayal Kırıklığı

19 Temmuz 15:36

Özbay Mobilya Yatak Odası Takımı Hayal Kırıklığı

20 Şubat 2024 09:26
Ece sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 15:43

12 Temmuz 2023 14:43