Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 13:51

Daha bir yıl bile olmadan aldığımız yatak odası takımının iki sefer aynı ayağı kırıldı, üç sefer amortisörü patladı. Bir seferde bazanın yatak alt demiri tamamen değişti, komodinin yapıldığı söylendi ama yapılmadı. Amortisör patlayınca eşyalara yağ bulaştı, yıkamamıza rağmen çıkmadı ve hepsi çöp oldu. Paslı, eski bir ürün taktılar, o da patladı, sonra bir kez daha değiştirdiler. Bu süre zarfında yatağı açamıyoruz çünkü ağır bir kişinin tutması gerekiyor. İki ay rahat kullanabildik. Arıza kaydı oluşturduğumuz halde gelip bakmadılar, biz fotoğraflarını çektik ve ona göre değişecek ürünleri sipariş ettiler diye düşünüyoruz. Bugün arayıp 10-15 gün içerisinde geleceklerini söylediler. Net olmamakla birlikte, döner ayna en az üç defa üzerimize düştü, yerinden çıktı. En iyisini aldığımız yatağı, ilk günden beri alez ile kullanıyoruz. Buna rağmen tüylendi ve dile getirdiğimizde, garanti kapsamında olmadığını ve tüylenme için hiçbir şey yapılamayacağını söylediler; ancak satarken tüylenmez denilmişti. Şu anda da yatak, ses sisteminin bas kutusunun üzerinde duruyor. Ayrıca en son gelen servis, elektrik bağlantılarını sokulmuş bir vaziyette bırakıp gitti. Mağazaya söylediğimizde, 'Onlar takılır, bir şey olmaz.' dediler. Bunlar benim yaşadıklarım.

25 Aralık 2023 09:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır.

29 Aralık 2023 11:19

Müşterime ulaşılamamıştır. 29.12.2023 tarihinde saat 11.19 da 2 kez aranmıştır. Bİlgilerinize

29 Aralık 2023 21:05

Evet aradılar görüştük ama hala bizi suçlar gibi o ayak nasıl kırıldı diye soru yöneltiyorlar anlatıyorum ama hala bizi suçluyorlar 40 bin tl verip değerinin düşük bir şey olduğunu tahmin ettiğim bir ayak için böyle bir duruma getirmem. Bakalım sorunumuzu ne kadar bir zamanda çözecekler. Bekliyoruz daha kaç ay bu şekilde kullanacağız

31 Aralık 2023 22:02
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 14:51
Merve sonuçtan memnun

13 Aralık 2024 23:06
"Sorunlarım giderildi. Teşekkür ederim."
Hayal Kırıklığı: Teslimat Ve Kurulum Kabusu

Ak Mobilya Teslimat Sorunu Ve Yanıltıcı Ürün Deneyimi