Oyuncakhobi Bozuk Ürün Hayal Kırıklığı!

16 Kasım 2023 14:10

https://www.oyuncakhobi.com'dan sıfır aldığım Ultra Jstar 5 24000mAh 2000A Jump Starter Taşınabilir Akü Takviye Cihazı + Lastik Şişirme Hava Kompresörü bozuk geldi. Dijital ekranı çalışmayan ve herhangi bir şekilde şarj olmayan ürünün durumunu hemen müşteri hizmetlerine videolu bir şekilde bildirdim ve yenisini göndermelerini talep ettim. Onlar, ürünü ancak servise gönderebileceğimi söylediler. Benim şikayetçi olduğum nokta şu: Ürünü kullanıp garanti kapsamında servise göndersem sorun yok ama bozuk gelince neden yenisini göndermiyorlar? Bozuk ürünü yaptırıp kullanmak zorunda mıyım? Hem ihtiyacım olan zamanda kullanmam gereken ürünü kullanamıyorum hem de benimle ilgisi olmayan bir ürünü yaptırmak zorunda kalıyorum. Bu duruma bir çözüm getirilmesini talep ediyorum. Tamir görmüş değil, sıfır bir ürün istiyorum.

23 Kasım 2023 18:15

https://www.oyuncakhobi.com'dan sıfır aldığım Ultra j Star 5 24000mAh 2000A Jump Starter Taşınabilir Akü Takviye Cihazı + Lastik Şişirme Hava Kompresörü bozuk gelmişti göndermem söylendi gönderdim. Şikayet ve talebimle ilgili herhangi bir olumlu bir dönüş olmamıştır. Şu anda ürün akıbeti belli değil. Ben zaten o ürünü istemediğimi belirttim. Neden sıfır ürün göndermiyorlar. Aradan 15 güne yakın bir zaman geçti. İnsanları neden mağdur ediyorlar. Oyuncak hobi firmasından şikayetçiyim. Kimse bu firmadan ürün almasınlar. Sah te karlık yapanlardan bir farkları yok. İnsanları oyalayıp bekletiyorlar. Zamanı olan varsa ürün alsın. Bozuk çıkınca almanız herhalde 1,2 ayı geçer. Kendilerinden kaynaklı bozuk ürünleri müşterilere kilitliyorlar haberiniz olsun.

profile profile profile
16 Kasım 2023 14:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın h****** h., Talep, öneri ve şikayetlerinizde hızlı destek alabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

22 Kasım 2023 21:58

Şikayetim ilgili herhangi bir dönüş yapılmamış olup tamamen güvenilmez bir site. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Buradan ürün almak bir hata. Gidin başka bir yerden alın pişman olmayın kaç gün oldu dönüş yapan yok. Yeni ürün istedim. Gönderecek olan gönderirdi şimdiye kadar. Bütün sosyal medya platformlarından şikayetçi olacağım.

14 Aralık 2023 13:32

Merhaba, Arızalı olan ürünün ödemesi 14.12.2023 11:33:20 tarihinde kredi kartınıza iade edilmiştir, işlem numaranız : TS021138927IO2 Bankanız ile görüşerek bilgi alabilirsiniz.

14 Aralık 2023 23:06

02.10.2023 tarihinde ürünü aldım. Bozuk gelen ürün elime geçer geçmez tekrar gönderdim ama o zamandan bu zaman hala uğraşıyorum. 2.999 aldığım ürün çok geçmeden 3400 hemen 1 hafta sonra 3999 ve geçenlerde 4.999 TL olmuştu. Diğer satış sayfalarında çok daha fazla ürün bedeli var. Bu ürünü sadece Oyuncakhobi satıyor çünkü. İstedikleri gibi fiyatta oynuyorlar.   Kabul etmediler o sıralar zam yapmakla uğraşıyorlardı. 1,5 aydır param kendilerinde ve paramı işlettiler. Bu konuda CİMER'e şikayetimi bildirdim. Parayı bu şekilde kabul etmediğimi söylememe rağmen stokta yok garanti kapsamında gönderiyoruz diye göndermişler. Ben kendilerinden bozuk ürün yerine yenisini istedim koskoca firma gönderemedi küçük hesap peşindeler. An itibarıyla ürün stoklarında var ne hikmetse üründe şu an indirim gözüküyor formalite birkaç güne yine zamlanır.

14 Aralık 2023 23:23

Düzeltme 02.11.2023 tarihinde alınmıştır.

15 Aralık 2023 08:28

Ürün Web sitemizde ürün ön sipariştir stokta yoktur.

15 Aralık 2023 11:13

Şu an ön sipariş diyorsunuz ama birkaç gün öncesinde vardı. Varken neden göndermediniz. 1,5 aydır sizle mücadele ediyorum. Ürünün olmamasını mı fırsata çeviriyorsunuz. Tutarlı bir firma değilsiniz. Bu firmadan ürün alabilirsiniz ama bozuk çıkmazsa sorun yok. Bozulduktan sonraki süreci bilemem. Ama ürün bozuk gelirse kesinlikle mağdur oluyorsunuz. Ürün değişimi yapılmıyor. Size de doğru düzgün bilgi verilmiyor süreç uzuyor. Paranızı geri iade etselerde (uzun zaman sonra) aynı ürünü alma şansınız olmuyor çünkü ürünler sürekli zamlanıyor. 1,5 ay önce 2999 aldığım ürün şu an Trendyol da aynı firma tarafından 6900 civarı. Bedelini ödediğiniz ürünün hem yenisini alamıyorsunuz hem de paranızı çok uzun zaman sonra alabiliyorsunuz. Sonuç hayal kırıklığı ve güvenilmez bir firma.

15 Aralık 2023 11:23
15 Aralık 2023 12:06
Oyuncakhobi Bozuk Ürün Hayal Kırıklığı!

Resmen dalga geçiyorsunuz. Ürün stokta iken 4999 TL idi. O zaman talep ettiğimde niçin para farkını göndermediniz. Yeni ürün gönderin dedim onu da göndermediniz. Şimdi ürün yok fiyatı göstermelik aşağıya çekmişsiniz bana 99 TL fark iadesi yapalım diyorsunuz. Bana stokta olmayan ürün farkından bahsediyorsunuz. Gönderecekseniz stokta olan Trendyol'da ki ürününüzün (6.900) farkını gönderin. Yoksa zenginliğiniz artacaksa da 99 TL parayı ben size yollayayım.

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 12:14
Mehmet sonuçtan çok memnun

20 Ocak 2025 17:57
"Teşekkür ederim"
calismayan-urun-ve-uzayan-iade-sureci-magduriyeti-3.pdf
Onur sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 16:23

15 Ocak 2024 20:55