OTTO (otto.de) Ürünün Kumaş Kalitesi Kötü!

13 Ağustos 2023 17:55

Otto alışveriş sitesinden aldığım bir ürünle ilgili kötü yorum paylaşacağım.

Bir giysi satın aldım ve bu üründen çok hayal kırıklığına uğradım. Öncelikle resimden kıyafetlerin görünüşü çok güzel görünüyor fakat asıl ürün elde edildikten sonra kalite çok düşüyor. Kumaş çok kalitesiz, dokunulduğunda ucuz hissettiriyor ve aşınmaya ve yıpranmaya eğilimli görünüyor. Bu elbiseyi giydiğimde bazı iplik uçlarının düzgün işlenmediğini fark ettim, bu da genel giysinin dokusu üzerinde büyük bir etkiye sahipti. Ayrıca kıyafetlerin beden ölçüleri de problemlidir. Web sitesinin önerdiği şekilde doğru bedeni almama rağmen, kıyafetlerin, özellikle kolların çok küçük olduğunu gördüm. Bu kendimi rahatsız hissetmeme ve garip görünmeme neden oldu.

Ürünün kendisiyle ilgili sorunlara ek olarak, otto alışveriş sitesinin müşteri hizmetlerinden de çok hayal kırıklığına uğradım. Müşteri hizmetleri ile görüştüğüm çözüm çok içler acısıydı, sadece sorunumu çözmekle kalmadı, aynı zamanda müşterilere karşı tavırlarının çok düşmanca olduğunu da hissettirdi.

Genel olarak, otto alışveriş sitesinden aldığım bu elbiseden çok hayal kırıklığına uğradım. Kalitesiz malzeme ve zayıf beden, bu elbisenin markadan ve web sitesinden beklentilerimi karşılamamasına neden oldu. Müşteri hizmetlerinin tutumu da alışveriş deneyiminden dolayı beni hüsrana uğrattı. Tanınmış bir alışveriş sitesi olarak, daha iyi bir alışveriş deneyimi sağlamak için ürün kalitesini ve müşteri hizmetlerini geliştirebileceklerini umuyorum.

Kalitesiz Ürün Ve Haksız İade Politikası Nedeniyle Mağduriyet

25 Temmuz 2025 18:23
Merve sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 13:47

Özz Design Bu Siteden Aldığım Elbiseyle Bayağı Mağduriyet Yaşadım