Otoshops.com  Yanıltıcı Fiyat Veriyor

Hülya
29 Mart 2023 10:29

Otoshops'tan gazete reklamları vasıtasıyla haberdar oldum ve online sayfaları üzerinden aracıma ekspertiz yaptırmak için teklif aldım. Verdikleri teklif 1.046.500 TL olarak gözüküyordu, buna istinaden 29.03.2023 tarihi için randevu aldım. Şirketi araştırdığımda hakkında yanlış fiyat ile ilgili çok fazla şikayet görünce gitmeden önce telefonda da aldığım teklifi teyit etmek istedim. Fiyat için çalışacaklarını söyleyip bir süre sonra aradıklarında telefonda 950.000 teklif verdiler. Daha aracı görmeden, ekspertize sokmadan 100.000 TL aşağı fiyat söylediler. Kim bilir gittiğimde çeşitli bahaneler bularak daha ne kadar düşüreceklerdi. Yalan ve yanlış tekliflerle reklam yapıp kendilerine çekmeye çalışıyorlar, yaptıkları ticari açıdan çok ayıp bir şey. Hem işinizden aldığınız izne, hem zamanınıza, hem de oraya aracı götürmek için verdiğiniz emeğe yazık.

Hasan
Hasan

Piyasanın çok altında fiyat veriyorlar, aynı zamanda ama almak istediğinizi verilen boya gönderdiğimizde ulaşılamadı veya gitmedi diyor, piyasanın legal ucuza alıcısı rolünde

Yanıltıcı Ekspertiz Raporu Ve Boyalı Araç Satışı

Seyithan
21 Ocak 22:29
yaniltici-ekspertiz-raporu-ve-boyali-arac-satisi-2.jpg
yaniltici-ekspertiz-raporu-ve-boyali-arac-satisi-1.jpg
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
19 Kasım 2025 10:19