Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Oto Rapor Firması, Araçta Ağır İşlemi Görmeyerek Beni Mağdur Etmiştir.

30 Ağustos 2024 15:49

Sarı site aracılığıyla araba almaya karar verdim ve satıcıyla görüşerek 31.12.2022 tarihinde Oto Rapor Örnek Mahallesi şubesine ekspertiz yaptırmak üzere götürdük. Ekspertiz sonucu tarafıma aktarıldı ve evrakları alarak notere gidip aracı aldım.
Farklı bir araç düşüncem oldu, eşim için otomatik bir araç almak amacıyla aracı satmaya karar verdim ve 16.08.2024 tarihinde alıcı tarafından Oto Rapor Ümraniye Sanayi şubesine ekspertiz yaptırmaya gittik. Ekspertiz sonrası çalışan tarafından, aracın arka kısımdan kesilerek aynı marka bir aracın arka kısmı kaynak yapılarak birleştirilmiş olduğu söylendi. Çalışana bu nasıl olur, ben aynı şekilde Oto Rapor'dan yaptırdığımı söyledim ve bir önceki ekspertiz raporu incelendi ve bunun gözden kaçırıldığını, kaynağın paslandığını ve yakın bir zamanda olmadığını bana bildirdi. Örnek Mahallesi Oto Rapor şubesi bana şikayetim sonrası dönüş yaptı ve 1 yılı geçtiğini, bizden kaynaklı değil dendi. Bunu siz sonradan yaptırmışsınız ve 31.12.2022 tarihinde ekspertiz yapan çalışanın işten ayrıldığı bildirildi. Emek verip birikimimizi, kredi borçlanarak aldığımız aracımızı, yanlış bir rapordan sonra göz göre göre çöpe atılmak istenmesi beni büyük bir mağduriyet durumuna düşürmüştür.
Oto Rapor genel müdürlük tarafından bana yardımcı olunması ve bundan sonraki insanların aynı şekilde mağdur edilmemesi için gerekli çalışmayı yapmalarını rica ederim. Saygılarımla.

03 Eylül 2024 17:09 (Şikayetten 4 gün sonra)

Selamlar Ercan Bey, Şikayetiniz incelenmek ve araştırılmak üzere ilgili birimlerimize aktarılmıştır. Eski bir ekspertiz raporu olduğu için en kısa sürede detaylı bir şekilde incelenecek ve tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.

06 Eylül 2024 14:43

Merhabalar Sayın Oto Rapor, İncelemenizin dönüşünü beklemekteyim, bilgilendirme yapmanızı rica ediyorum.

11 Eylül 2024 23:43

Neden bu kadar süre geçmesine rağmen cevap verilmiyor. Lütfen dönüş yapar mısınız

13 Eylül 2024 17:13

Oto Rapor genel merkez yetkilileri; Konuyla ilgili ne telefon ne de mesaj yoluyla benimle iletişime geçmemiştir. Sizden beklentim mağduriyetimi gidermeniz idi. Fakat ne yazık ki sizde müşteri memnuniyetinden önce, bayinin müşterilerine hem maddi hem de manevi zarar göstermesinin karşı bir yaptırımının olmamasıdır. Bu süreci mahkemeye taşıyacağım.

Burak sonuçtan memnun değil

Eksik Ekspertiz Raporu Ve Yanıltıcı Bilgilerle Mağduriyet

03 Ocak 2025 22:31
Eksik Ekspertiz Raporu Ve Yanıltıcı Bilgilerle Mağduriyet
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
23 Ocak 2025 15:39
Ekspertiz Raporlarında Çelişki Ve Kaba Davranış
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 17:42
Gürbüz sonuçtan hiç memnun değil

Gürbüz
02 Ocak 2025 14:38
Ekspertiz Raporları Arasındaki Tutarsızlık Nedeniyle Maddi Zarar
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 13:39