Salih sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 20:18

Aracım 1.6 TDI dizel manuel Polo. Bu aracı müşterim, Oto Rapor ekspertiz yaptırmak istediği için 1 Şubat 2024 tarihinde Gaziantep Şehitkamil'deki Oto Rapor bayisine götürüp ekspertiz yaptırdı. Ancak aracım 1.6 TDI manuel olmasına rağmen, bunu 1.4 TSİ DSG olarak ekspertiz yapmışlar ve hatalarını hiçbir şekilde kabul etmediler. Bunun sonucunda müşterim, aracın 1.4 TSİ olduğunu söyleyip aracı almaktan vazgeçti. Daha sonra müşterinin parasını da iade etmediler. Ayrıca personeli çok kaba ve saygısızca davranarak bizi mağdur ettiler.

16 Şubat 2024 22:02

Oto Rapor Gaziantep Şehitkamil bayisi 2017 manuel 1.6 dizel aracıma. 1.4 TSİ DSG olarak rapor hazırlamışlar Yaptıkları test sonucu resimleri bunlar yaptığı iş karşılığında aldıkları ücreti hak ediyorlar mı ben şahsen hakkımı helal etmiyorum ve kesinlikle bu iş çözülmezse hukuki yollardan hakkımı arayacağım

Ek
02 Şubat 2024 20:48

Ekspertiz raporu araç tanıtım

06 Şubat 2024 13:06

Cevap verecekmisin Oto Rapor

12 Şubat 2024 12:08 (Şikayetten 9 gün sonra)
Oto Rapor Ekspertiz

Selamlar, Ekspertiz raporunda araç dizel ve manuel olarak işaretlenmiştir. Müşteriye dizel ve manuel olarak anlatılmıştır. Ekspertiz raporu görseli de ektedir.

12 Şubat 2024 13:39

Simdi ben size mi inanacağım yoksa elimde duran sizin vermiş olduğunuz yazılı belgeye mi inanacağım bu sizden bu konuda bir çözüm bekliyorum yok da elimdeki belgelerle sizi şikayet edeceğim hakkımı sonuna kadar arayacağımı bilmenizi istiyorum

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Oto Rapor Ekspertiz Hatasında Tüketici Hakem Heyeti Lehime Karar Verdi

Tuncay
31 Ağustos 2024 16:40
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Oto Rapor'un Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Etik Dışı Tutumları

Tuncay
31 Aralık 2024 13:47
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Oto Rapor Oto Ekspertiz Hatalı Rapor

27 Ağustos 2024 13:47

Otorapor Ekspertiz Hatası Ve Mağduriyet

20 Ekim 2024 00:19
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Hatası İle Kaybedilen Satış

Mikail