Recep sonuçtan hiç memnun değil

Oto Rapor Oto Ekspertiz Hatalı Rapor

27 Ağustos 2024 13:47

Merhaba (Oto Rapor oto ekspertiz hatalı rapor)
Nisan ayı 2024 tarihinde 473.000 TL'ye satmış olduğum alıcı ile birlikte gittiğim Oto Rapor oto ekspertiz Kemerburgaz şubesinde aracıma şaside işlem var diye hatalı rapor verildiği için alıcı aracımı almaktan vazgeçti ve oraya ödenmesi gereken 3.400,00 TL ücreti ben ödemek zorunda bırakıldım. Fakat daha sonra gittiğim Toyota yetkili servisi ve de yine kendi bayisi olan Kağıthane Oto Rapor oto ekspertizde şaside herhangi bir işlem olmadığı tespit edilmiştir. Kendileri de hatalarını kabul ettiler. Aracı satmamı, aradaki farkı bana ödeyeceklerini söylediler fakat araç uzun süre satılamadı ve ben sonunda ihtiyacım olduğu için 390.000 TL'ye aracımı satmak zorunda kaldım. Ama şimdi bana bu ödemeyi yapamayacaklarını söylediler. İlgili birime iletilmesini rica ederim.
Recep Ş****.

29 Ağustos 2024 16:40 (Şikayetten 2 gün sonra)

Selamlar Recep Bey, Şikayetinizi incelenmek ve araştırılmak üzere ilgili birimlerimize aktarıyoruz. En kısa zamanda tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.

29 Ağustos 2024 17:07

Teşekkür ederim öncelikle Oto Rapor gibi bu işin öncüsü bir firmanın mağduriyetimi en kısa zamanda gidereceğine inanıyorum yalnız Kemerburgaz Oto Rapor oto ekspertiz Bayiniz için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim maalesef çok ilgisizler hatalı olduklarını kabul etmelerine rağmen dört aydır kendilerini beklediğim halde benimle dalga geçer gibi 20.000 TL para teklif ediyorlar en kısa zamanda çözüm için cevabınızı bekliyorum.

02 Eylül 2024 16:27

Merhaba hala tarafıma cevap gelmesini bekliyorum konu hakkında daha hassas olmanızı rica ederim aksi halde Tüketici Mahkemesi'ne başvurmak zorunda kalacağımı beyan etmek isterim.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 17:42

02 Mayıs 2025 18:55
Ekspertiz Raporu Hatası Nedeniyle Araçta Gizli Hasar Mağduriyeti
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporu Hatası Mağduriyeti: Maddi Ve Psikolojik Kayıp

13 Nisan 2025 12:08
Gürbüz sonuçtan hiç memnun değil

Gürbüz
02 Ocak 2025 14:38