Uğur sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 13:30

26.03.2023 tarihinde satın aldığım BMW 1.16i Comfort aracım için ekspertiz yaptırdım. Ekspertiz sonucunda aracın sorunsuz olduğu, şasilerin problemsiz ve işlemsiz olduğu söylendi. Ancak aracın kliması çalışmıyor, kapı kilitleri çalışmıyor, farlar beyinle birlikte sökülmüş ve yerine ampul hızlı yapıştırıcı ile takılmış, cam otomatikleri çalışmıyor; tüm bu sorunlar ekspertizden sorunsuz geçti. Aracı aldıktan sonra eski sahibine sorduğumda bu sorunların var olduğunu söyledi fakat ekspertizden sorunsuz geçti. Neyse, ben zamanla yaptırırım diyerek sineye çektim. 01.10.2024 tarihinde aracı satmak istediğimde, aracı Ümran Ekspertiz'e soktuk ve aracın sol şasesinde işlem olduğu, sağ şasesinde ezik olduğu raporlandı, dolayısıyla satış gerçekleşmedi. Çok büyük zararım var. Daha sonra Oto Rapor Beylikdüzü Kavaklı şubesini aradım, böyle bir şeyi kabul edemeyiz, belki de siz kaza yaptınız dediler. Kabul etmediler. Konuyu yargıya taşıyacağımı belirttiğimde ise böyle bir şey varsa bile ispat edemezsin dediler. Sonuç olarak, Oto Rapor'a göre sorunsuz aracım, satmak istediğimde yaptırmış olduğum ekspertizde ağır işlemli çıktı ve mağdur oldum. Gerekli işlemleri hukuki olarak yapacağımı beyan ederim. Eski ve yeni rapor ektedir.

07 Ekim 2024 17:20 (Şikayetten 2 gün sonra)
07 Ekim 2024 18:06

Geçin bunları geçin. Şaselere bakın. Bu firmayı tercih etmeyin. Bana verdikleri Exper raporu orijinal ama aracı satarken aracın şaselerinin işlemlemli olduğu belli. Bana açıklamada yalan beyan demişsiniz. Sizin ve başka bir experin raporunu paylaştım. Aracımı satarkenki yaptırmış olduğum Exper sonucunda sizin beni kandırarak yalandan veya bilerek kazalı araç sattınız ve ben bunu bir sene sonra aracımı satarken öğrendim. Normal olarak aracı alırken ve sararken Exper yapılır. Beş sene sonra satmak isteseydim beş sene sonra beni kandırdığınızı öğrenecektim. Gelin aracı siz kontrol edin bir bakın bakalım kaza onarım kaç senelik. Bizde deli değiliz kendimiz kaza yapalım da sizi şuçlayalım. Şubenizi aradım siz bana yakın bir yer söyleyin ben oraya götüreyim baksınlar size kaza bir senelik mi beşsenelik mi diye kabul etmediniz, çünkü sizde ne olduğunu biliyorsunuz. Ben hakkımı helal etmiyorum olayda sorumluluğu olan herkesin inşallah kendisinden ailesinden çoluğundan çocuğundan çıkar. Beddualarım sizinle Oto Rapor ve Oto Rapor Beylikdüzü kavaklı şubesi. Hakkım haram olsun burnunuzdan gelsin inşallah. Bir de yalan beyan deyip arabanın tekerlerinin olduğu sayfayı paylaşmışlar. Hadi şaseleri paylaşsanıza. Veya aracı tekrar expere çağırıp baksanıza bir onarım zamanı taktini belli olur yenı mi eskimi. Ama yalan dolan Oto Rapor ancak liseli çocuklar gibi klavye başında bize iftira diye açıklama yap. Haram olsun. Varsa sorumluların burnundan gelsin. İnşallah.

07 Ekim 2024 18:11

Bu aracı aldığım şube Oto Rapor Beylikdüzü kavaklı şubesi aralık 2023 tarihinde iki defa ekspertiz yapmış ve ilk expertizdeki şasi durumunu benimle paylaşmıyor. Aynı ay içinde aynı şubeden neden ekspertiz yapılıyor. Aracı satın aldığım adam beni o şubeye götürdü bende kurumsal firma zaten yalan dalavere olmaz dedim gittim. Artık satıcıyla nasıl bir bağı varsa Exper şubesinin bilmiyorum. Satıcı şahıs ta o bölgede emlakçılık yapıyor. Gerisini siz düşünün.

07 Ekim 2024 18:18

Aracın şaselerinin olduğu sayfayı paylaşın da bir görelim. Ya da aracı siz başka bir Exper e şokunda görelim kim yalan söylüyor. Zararım sizden kat be kat çıksın inşallah. Bu dünyadada öbür dünyadada hakkım haram olsun.

07 Ekim 2024 18:24

Sizde matematik de yok tarih bilgiside yok gerçekten okudukça şok oluyorum. Bir seneden fazla bir süre demişsiniz. 26 Aralık 2023 tarihinde sizde ekspertiz yaptırmışım ve şu an 2024 10 uncu aydayız daha bir sene bile olmamış. Yazık size ki nasıl bir firma olabilmişsiniz.

Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
23 Ocak 2025 15:39
Ekspertiz Raporlarında Çelişki Ve Kaba Davranış
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Oto Rapor Firması, Araçta Ağır İşlemi Görmeyerek Beni Mağdur Etmiştir.

30 Ağustos 2024 15:49

15 Haziran 2025 21:54
Ekspertiz Hataları Nedeniyle Aracımı Satamadım Ve Mağdur Oldum
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 13:39
Ekspertiz Raporundaki Büyük Hata: Motor Geçmişi Gizlenen Araç
Gürbüz sonuçtan hiç memnun değil

Gürbüz
02 Ocak 2025 14:38