Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Hatası İle Kaybedilen Satış

18 Ekim 2024 12:56

Kütahya merkez Oto Rapor ekspertiz şubesinde 17.10.2024 Perşembe günü, satıcısı olduğum 2021 model Clio aracımı alıcı ekspertiz yaptırdı. Ekspertiz işlemi sonucunda, yetkili servis bakımlı ve garantisi devam eden, daha 37.000 km'deki aracımda otomatik şanzımanda uğultu olduğu ve ses yaptığı söylendi. Ben de sesi duymak istedim fakat kaynak göstermeyip beni geçiştirdiler. Renault yetkili servisine gidip tespit yaptıralım desem de, alıcı hassas biri olduğu için aracı almaktan vazgeçti. Sonrasında yetkili servise giderek, servis formeni ile birlikte aracı test ettik. İçeriye alıp incelediler ve aracın şanzıman ve vites kutusuyla ilgili bir ses ya da arıza tespit edilmedi, yazılı olarak belgesini aldım. Kısacası, bu firmanın yetkisiz ve eğitimsiz bir personelinin ağzından çıkan bir cümle ile alıcı ve satıcı olarak bir günümüz boşa gitti, maddi manevi mağduriyet yaşadık. Kendileri hakkında yasal süreç başlatacağım.

21 Ekim 2024 11:34 (Şikayetten 2 gün sonra)

Selamlar Mikail Bey, Sizden ricamız sizi ve alıcı kişiyi duyduğumuz harici sesten dolayı yönlendirdiğimiz yetkili servisin iş emrini yazılı belge ve faturasını buradan paylaşmanız. Belgeleri paylaştığınız zaman şikayetinizi ilgili birimlerimize aktaracağız .

21 Ekim 2024 21:31

Gizlilik gereği isim plaka vb. Bilgileri çizdim gereken mercilere açık bir şekilde ileteceğim

22 Ekim 2024 17:36

Selamlar el yazısı ile yazılmış kısımlara yetkili servisin kaşesi ve imzası gereklidir. El yazısı ile yazılmış bir evrak maalesef geçerli değildir.

23 Ekim 2024 02:06

Sağ altta Renault baştaş yetkili servisinin formeninin imzası mevcut işinize nasıl gelirse öyle değil mi bu evrakı ben yoldan geçerken bulmadım sizin iş bilmez expertizinizin sözde olmayan arızaları bahane etmesi sebebi ile işimi gücümü bıraktım gittim garantili servis bakımlı aracımı serviste kontrole soktum bahane ettiğiniz var olmayan sorun gösterdiğiniz şeylere tek tek baktırdım sonuç ortada

Otorapor Ekspertiz Raporu Mağduriyeti Yaşadım

Rıdvan
29 Kasım 2024 11:50

Ekspertiz Hatası: Test Sürüşü Yapılmayan Araçta Gizli Sorunlar

25 Ocak 2025 14:53
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oguzhan
07 Şubat 2025 09:26
Ekspertiz Raporu Hatası Ve İlgisizlik Mağduriyeti
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Oto Rapor Oto Ekspertiz Hatalı Rapor

27 Ağustos 2024 13:47