Otoplus Letgo Şanzıman Vuruntusu Sorunu

20 Temmuz 2023 16:057.648

Şanzıman vuruntusu çözüme kavuşturmaktan çekinen otoplus'a saygılar. Oto Plus'tan 34***068 plakalı Hyundai i20 tam otomatik araç aldım. Kullandırmadıkları için aracı aldıktan 2 gün sonra aracı r'ye taktığımda vuruntuyu fark ettim ve maslaktaki Bosch servise yönlendirdi ancak usta bir sıkıntı görmedi.

Aynı aracı olan arkadaşımın aracında bu vuruntu olmadığını fark ettim. Tekrar oto Plus'ı aradığımda aynı ustaya yönlendirebileceklerini söyledi. Adam sıkıntı yok diyor, neden gideyim? Aracı çok kullanmadığım için neyse deyip geçiştirdim ve henüz 8 ayda 4 bin kilometre yapmama rağmen bu sefer vites geçişlerinde de vuruntu başladı.

Yalanlarınızdan sıkıldım artık. Ya sorunumu çözün ya da ben dışarıda dava yönü ve Ticaret Bakanlığı'na şikayet yoluyla ettiğim masrafları temin edeceğimden emin olun, tüm müşteri kitleniz bu şekilde kaybediyorsunuz!

20 Temmuz 2023 15:56

Oto oluşun 1 yıllık motor mekanik garanti yalanı artık ayyuka çıktığının kanıtıdır, Ataşehir otoplustan Kasım ayında 1.20 2016 model otomatik araç aldım. Ancak satıştan sonra aracı kullandırdığınız için kusurları görmemizi engelliyorsunuz! İki gün sonra aracı kullanırken r ye taktığımda şanzımanda aşırı vuruntu olduğunu fark ettim ve hemen tarafınıza iletişime geçtim beni maslaktaki Bosch servise yönlendirdiniz ve usta bir türlü onarım demedi normaldir vs vs diye oyaladı. Ancak aynı araçtan arkadaşımda olduğu için bu vuruntu onda yoktu, tekrar aradığımda yine aynı ustaya yönlendirdiniz adam telefonla sizle iletişim kuruyor ve sıkıntı yok deyip yollatıyorsunuz belkide ve adam sıkıntı yok demiş yine aynı usta neden? Neyse çok binmediğim için sorun etmedim yalancılarla uğraşmamak için. Ancak 8 ayda 4 bin km yapmama rağmen bu defa şanzıman daki vuruntu vites geçişlerinde de başladı. Tam bir hayal kırıklığı siniz. Ya benim sorunumu çözeceksiniz ya da avukat olarak tüm hukuki süreçte masraf ve değer kaybı olarak tarafınıza adlı ve idari takiple süreci başlayacağım!. Lütfen reklamlardan ibaret olmadığınızı kanitlayin!

25 Temmuz 2023 13:15

Umursamıyorlar bile!

3 Ağustos 2023 13:22 (Şikayetten 13 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız bu deneyim için üzgünüz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizi mail veya telefon yolu ile bilgilendireceğiz. Bizden aldığınız destek ile beraber yaşadığınız süreç bir çözüme ulaştığında, şikayetvar üzerinden de ‘’çözüldü‘’ olarak işaretlemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, letgo Müşteri Hizmetleri

5 Ağustos 2023 12:23

Şaka gibi ne telefon ne mail geldi, her zamanki gibi yalan ile oyalayıp bir de şikayetimi kaldircaklarmis haha

Serkan
Serkan
30 Ağustos 2025 21:10

Filtre ve şanzıman yağını orijinaliyle değiştir büyük bir ihtimalle vuruntu gider

Hakan
Hakan
6 Şubat 2024 12:507.299

Otoplus İzmir'den bir adet 2018 model dizel Honda Civic araç satın aldım. Araçta 11.600 TL hasar kaydı olduğunu öğrendim...

2 Destek2 Yorum

Ekspertiz Sırasında Patlayan Cam Ve Çözülmeyen Mağduriyet

Faruk
Faruk
8 Nisan 2025 14:126.089

Otoplus mağduriyeti 04.04.2025 saat 13.00 da otoplus Maslak şubesinde Honda Civic marka aracım için ekspertiz yapıldığı ...

Ekspertiz Sırasında Patlayan Cam Ve Çözülmeyen Mağduriyet

Otoplus'ta Hayal Kırıklığı: Araç Ve Servis Problemleri

Şenay
Şenay
6 Aralık 2023 20:224.511

Otoplus'tan Toyota CHR marka araç aldım ve 20 km gitmeden araç bozuldu. Tam bir haftadır türlü bahanelerle oyalanıyorum....

1 Destek

Öne ÇıkanKonular