Aydınefe sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 16:38

Merhaba, osevio.com firmasından kızımın düğünü için Renkli Gerbera Ferforje Aranjmanı sipariş ettim. Firmanın sitesinde Beyaz Gerbera: 15 Adet, Pembe Gerbera: 15 Adet, Kırmızı Gerbera: 15 Adet olarak belirtiliyordu. Ancak, gelen çiçeklerin birkaç yeşilliğin arasına yerleştirilmiş çiçek görsellerine benzeyen bezlerden oluştuğunu gördüm. Çiçek gönderilmeden önce görsel istedim. Öyle bir uygulamamız yok denildi ve öncesinde benden onay almadan resmen yanlış ve eksik çiçeği yutturmak istediler. Nasıl olsa düğün, kimse fark etmez zannettiler herhalde. Ancak, çiçeğin göndericisi de alıcısı da ben olduğum için fark ettim. Demek ki arada böyle yapıyorlar. Neyse, firmayı aradım. WhatsApp müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. 02167062313 no.lu telefondan aradılar ve evet, haklısınız, onayınız alınmadan böyle sehven gönderilmiş dediler. Ancak, paramın iadesi yerine sonraki alışverişlerimde kullanılmak üzere %20 indirim tanımlayalım dediler. Fakat ben bir daha bu firmadan alışveriş yapmak istemiyor ve paramın iadesini istiyorum. Lütfen mağduriyetimin giderilmesini, buradan da çözüm bulamaz isem hukuki haklarımı kullanarak çözüm arayacağımın bilinmesini dilerim.

oseviocom-cicek-yerine-bez-gondermek-de-nedir-ya-3.pdf
06 Ağustos 2024 17:49

1- osevio. Com ilk aradığında dalga geçer gibi bir sonraki alışverişlerde kullanılmak üzere %20 indirim vereyim dedi. 2- yine osevio.com aradı bu sefer 500 TL verelim dedi. Görüyor musunuz tüketiciler ne kadar saf yerine konup, böyle ucuz pazarlıklara alet ediliyor, yazıklar olsun.

07 Ağustos 2024 22:54
Osevio.com Çiçek Yerine Bez Göndermek De Nedir Ya!

3- Çiçek yerine gönderilen ve çöpe atılan çiçek benzeri ürün bu maalesef, insanları böyle aldatıyorlar ve hala çözüm için bir geri dönüşleri de yok.

08 Ağustos 2024 17:29

Maalesef bir daha ne çözüm sundular, ne de iletişime geçtiler. Bende kanuni hakkımı kullanarak, tüketici haklarım dahilinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak sonuç almak için başvurumu yaptım. Yazıklar olsun osevio.com firmasına, sadece satmayı biliyor ve sonrasında arkasında durmuyorlar, çalıştıkları firmaların hataları yüzünden tüketicileri mağdur ediyorlar. Uğurlar olsun.

Eda sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2024 20:50
Osevio.com Kalitesiz Çiçek Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Osman sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 18:13

07 Temmuz 2025 19:12
Osevio.com Siparişim Geç Ve Eksik Teslim Edildi, Müşteri Hizmetleri Yetersiz Kaldı