Orzax İlaç Ocean Plus Jelatin İçeriği

Orzax İlaç Ocean Plus Jelatin İçeriği

Orzax Ocean Plus Balık Yağı kapsülünü aldım, ancak kutu üzerinde helal belgesi onayını göremedim. Ürün içeriğinde helallik konusunda sıkıntı yaratabilecek iki bileşen var: jelatin ve gliserol. Gliserol için 'bitkisel' ifadesi yer alıyor; ancak jelatin için herhangi bir ibare veya açıklama yok. Ülkemizde domuz jelatini kullanımı oldukça yaygın olmasına karşın, dinimizce uygun olmadığı için firmadan bu konu hakkında bir açıklama talep ediyorum.

18 Mart 2024 16:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Ben Orzaks İlaç Ürün Uzmanı Görkem. Şikayetinize istinaden gerekli açıklamalar aşağıdaki gibidir. Orzaks İlaç olarak, “Sağlığa Hediye” anlayışı çerçevesinde 150’e yakın gıda takviyesini; yüksek kalite ve üretim standartlarına göre üreterek, 20 yılı aşkın süredir siz değerli tüketicilerimizle buluşturmaktayız. Ocean Plus bileşiminde; ağır metallerden uzak, temiz ve soğuk sularda yaşayan, küçük cins balıkların gövde yağları kullanılmaktadır. Balıklardan elde edilen yağlar tamamen mekanik yöntemler kullanılarak, moleküler distilasyon ve yüksek deodorizasyon teknikleri ile saflaştırılır. Üretim esnasında kimyasal çözücüler kullanılmaz, sadece mekanik yöntemler tercih edilir. Trigliserid formda Ocean Plus, softjel kapsül formunda ve limon aromalıdır. Ocean Plus’ın kalitesi ve içerik garantisi, International Fish Oil Standards (IFOS) tarafından analiz edilir. Beslenme Konseyi (CRN), Dünya Sağlık Örgütü (WHO), Küresel EPA ve DHA Organizasyonu (GOED) tarafından belirlenen limit değerlerine göre test edilen Ocean Plus her üretim serisinde; saflık, tazelik, içerik malzemesi ve kalitece yeterli, bu sayede IFOS 5 yıldız kalite onayına sahiptir. Ürünün içerisinde sığır jelatini yer almaktadır. T. C. Sınırlarındaki regülasyonlara göre üretimde helal olmayan hiçbir bileşen bulunmamaktadır. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı, GMP ve ISO standartlarına uygun, otc alanında Türkiye'nin en büyük fabrikası olan üretim merkezimizde de bu regülasyonlara uyum sağlanmaktadır. İhtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Orzaks İlaç’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Yapılan açıklama yeterli geldiyse profilimizden değerlendirmenizi rica ederiz. Saygılarımızla,

27 Ocak 2025 10:49

Herkese kopyala yapıştır ile aynı cevabı veriyorlar.! Orzax artık benim için bitmiştir!

Tümünü Gör
Orzax Ocean D Vitamini İçinden Çıkan Saç!

Orzax Ocean DVitamini İçinden Çıkan Saç!

Eda
Orzax Acaba Önce Vitamin Sonra Zehir Mi Diyor?

Orzax Acaba ÖnceVitamin Sonra Zehir Mi Diyor?

Elif
Orzax İlaç Ocean Microfer 1ml